Zeni Husmani o menjavi na trenerskem stolčku

Nogometaši članske ekipe Nogometnega kluba Domžale so zakorakali v nov delovni teden, ki se bo v nedeljo zaključil z gostovanjem pri ljubljanskem Bravu. Današnjo vadbo je prvič v vlogi začasnega trenerja vodil Matej Podlogar. Kapetan rumene družine Zeni Husmani je prepričan, da se bo ekipa v nadaljevanju prvenstva izvila iz težke situacije, v kateri se je znašla.

PodlogarNovTrener

Izkušeni 33-letni zvezni igralec dobro pozna zakonitosti poklicnega nogometa: ''Tako je v nogometu. Če ti ne gre in so rezultati slabi, je potrebno storiti spremembo, ki s seboj prinese novo in svežo energijo,'' pravi Severni Makedonec, ki dobro pozna novega vodjo strokovne ekipe, saj je bil skupaj s še nekaterimi aktualnimi nogometaši Domžal dolgo časa Podlogarjev soigralec. Dobro ga poznajo tudi ostali nogometaši, saj je 33-letni Ljubljančan nenazadnje opravljal tudi vlogo pomočnika trenerja pod vodstvom Dušana Kosiča: ''Mateja poznamo vsi. Dolgo časa je že v klubu, z nekaterimi izmed nas je tudi skupaj igral v dresu Domžal. Gre za mladega trenerja in tako ljudje v klubu kot igralci mu bomo nudili popolno podporo. Dobro pozna situacijo v ekipi in se zaveda stanja, v katerem smo se znašli. Sedaj moramo strniti vrste in zaupati eden drugemu, saj prav vsi delamo za isti cilj in trenutno je to čim prejšnja zagotovitev obstanka v ligi,'' je o menjavi na trenerskem stolčku dejal izkušeni 33-letnik.

Danes so nogometaši Domžal pod vodstvom Podlogarja opravili prvi trening in spoznali nove zahteve: ''Za nami je dober taktični trening, na katerem smo prejeli veliko novih informacij in nalog, ki jih bomo morali izpiliti do potankosti in v prihodnjih tekmah dosledno izpolnjevati. Trener ima jasno vizijo in verjamem, da bomo uspeli v nadaljevanju prvenstva nizati boljše rezultate,'' je zaključil Husmani.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO