Dovžan Karahodžić podaljšal sodelovanje z rumeno družino do leta 2026!

Novo dolgoročno pogodbo je s klubom sklenil komaj 17-letni Luka Dovžan Karahodžić! Član mlajših reprezentanc Slovenije je svojo prvo pogodbo z Domžalami podpisal junija 2021, ko je ob Kamniško Bistrico prišel z Jesenic. V letošnji sezoni se je uveljavil v članskem moštvu in za dobre predstave je bil nagrajen s podaljšanjem sodelovanja do poletja 2026!

KarahodzicNovaPogodba

''Zahvaljujem se klubu za podporo in zaupanje, ki so mi ga izkazali s podpisom nove pogodbe. Zdaj je na meni, da to zaupanje upravičim s predstavami na igrišču ter pomagam ekipi do boljših rezultatov. V zadnjih štirih mesecih, odkar sem priključen članski ekipi, sem močno napredoval in poizkušam po svojih najboljših močeh pomagati ekipi,'' je dejal Dovžan Karahodžić in izpostavil vzdušje v ekipi: ''Kljub slabšim rezultatom, je klima v ekipi dobra. Igralci smo odločeni dvigniti raven predstav, saj trenutno mesto na lestvici ne pritiče klubu kot so Domžale. Fantje so me dobro sprejeli in veliko sem se že naučil od izkušenih igralcev v ekipi,'' je zadovoljen mladi Gorenjec, ki je v letošnji sezoni za prvo ekipo Domžal zbral že 8 nastopov.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO