Dušan Kosič se poslavlja

Nogometni klub Domžale in Dušan Kosič sta se danes dogovorila, da Ljubljančan ne bo več trener članskega moštva Domžal. 52-letni strateg je rumene prevzel na začetku avgusta in jih vodil na 28 tekmah, na katerih je dosegel 9 zmag, remi in 18 porazov.

SlovoDusanKosic

Rumeni so v letošnji sezoni izpadli v šestnajstini finala Pokala Pivovarna Union proti drugoligašu Gorici, v Prvi ligi Telemach pa trenutno zasedajo 7. mesto, z istim izkupičkom točk kot 8. Rogaška. Kljub rezultatsko neuspešni sezoni, je pod taktirko Kosiča priložnost dobilo veliko mladih nogometašev, članov domače mladinske šole.

"V spomladanskem delu nikakor ne uspemo ujeti pravega ritma, tudi rezultati to jasno kažejo. Ocenili smo, da potrebujemo spremembo, zato smo se danes odločili, da Dušan Kosič ne bo več trener naše članske ekipe," je o odločitvi povedal direktor NK Domžale Matej Oražem in dodal: "Z Dušanom smo sodelovali zelo korektno in se razhajamo v dobrih odnosih. Ob tej priložnosti se mu želim v svojem imenu in v imenu kluba iskreno zahvaliti za opravljeno v času pri nas. Do nadaljnega bo vodenje prve ekipe prevzel Matej Podlogar," je zaključil Oražem.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO