Pred dobrodelno obarvano tekmo z Olimpijo

V nedeljo ob 20:15 Domžalčane čaka prvenstvena tekma proti ljubljanski Olimpiji, ki trenutno zaseda 2. mesto na lestvici najelitnejšega slovenskega nogometnega tekmovanja. Tekma ne bo zgolj tekmovalne narave, ampak bo imela tudi dobrodelno noto, saj bo celoten izkupiček prodanih vstopnic namenjen mali deklici Karolini, ki ima hudo gensko bolezen prehitrega staranja.

TopalovicPredOlimpijo

S tekmo proti Olimpiji Domžalčani začenjajo niz petih tekem proti ekipam z zgornje polovice lestvice: ''Na vsako tekmo se pripravljamo stoodstotno, saj vemo, da je v trenutni situaciji prav vsaka tekma pomembna. Prepričan sem, da bomo v tekmo proti Olimpiji krenili bolje kot proti Rogaški. Zavedamo se, da je vsaka tekma do konca prvenstva za nas kot finale,'' je dejal 18-letni zvezni igralec Luka Topalović.

V sosesdski derbi tudi gostje ne vstopajo z najboljšo popotnico. Na zadnji tekmi so na domačem igrišču le remizirali proti zadnjeuvrščenimi Radomljami: ''Ne glede na izid zadnje tekme kvaliteta Olimpije ni vprašljiva. V tekmo bomo morali kreniti odločno, samozavestno in brez strahu, saj se bomo le tako lahko nadejali dobrega rezultata,'' pravi Topalović, ki vse navijače vabi na to tekmo, tudi zaradi dobrodelne note: ''Igralci smo zelo veseli, da lahko pomagamo na tak način, zato upam, da se zbere čim več ljudi in skupaj pomagamo mali Karolini.''

Tekma 31. kroga Prve lige Telemach se bo v Športnem parku Domžale začela v nedeljo ob 20:15. Celoten izkupiček prodanih vstopnic bo šel v dobrodelne namene za malo Karolino. Če se tekme ne morete udeležiti, lahko Karolini pomagate s poslanim SMS sporočilom s ključno vsebino KAROLINA5 ali KAROLINA10 na 1919.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO