Izjava po tekmi z Rogaško

Končan je 30. krog Prve lige Telemach, v katerem rumena družina ni uspela priti do novih prvenstvenih točk. Že v 2. minuti srečanja so imeli varovanci Mateja Podlogarja veliko priložnost, ki je niso izkoristili, na drugi strani pa je Rogaška vsega dve minuti pozneje izkoristila eno od svojih redkih priložnosti in si zagotovila minimalno zmago, s katero se je na lestvici izenačila z Domžalčani.

IMG 5641

Obe ekipi sta trenutno na sedmem mestu, a imajo Domžalčani odigrano tekmo manj: ''Tokrat nam je zmanjkalo nekaj več želje. V takšni situaciji pride do teh stvari. Fantje so na igrišču dali vse, kar so trenutno sposobni, a se nam žal ni uspelo vrniti in tekmo obrniti v našo prid. Pred nami je še kar nekaj tekem, zato je potrebno zbistriti glave in iti v vsako tekmo posebej,'' je dejal začasni trener Matej Podlogar in poudaril: ''Na koncu prvenstva imaš proti vsem nasprotnikom enako število odigranih tekem, vendar smo sedaj še četrtič v sezoni prišli v obdobje, ko imamo izjemno težko zaporedje tekem. Ne glede na, to jaz popolnoma verjamem v fante in v svoj strokovni štab in prepričan sem, da bomo dosegli zastavljeni cilj,'' je zaključil 33-letni Ljubljančan.

Benjamin Markuš je prepričan, da bi se tekma proti Rogaški lahko hitro obrnila tudi v drugo smer: ''Imeli smo prvo zrelo priložnost na tekmi, vendar je nismo uspeli izkoristiti. Na drugi strani smo bili nemudoma kaznovani s prejetim zadetkom, ki je odločil tekmo. Vsak poraz je posledica napak, ki jih narediš med tekmo. Te bo potrebno nujno odpraviti in že na naslednji tekmi proti Olimpiji iskati točke,'' je zaključil 23-letni kapetan rumene družine.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO