Amir Botonjić novi pomočnik začasnega trenerja Podlogarja

Matej Podlogar je odlično začel svoje delo v vlogi začasnega trenerja Nogometnega kluba Domžale. Na gostovanju v Ljubljani je s svojo ekipo s 3:1 premagal Bravo in poskrbel za 10. prvenstveno zmago rumenih v letošnji sezoni. Pred jutrišnjo tekmo proti Rogaški pa je dobil dodatno pomoč, saj se je strokovnemu vodstvu v vlogi pomočnika trenerja pridružil stari znanec rumene družine Amir Botonjić.

AmirBotonjicNovPomocnikTrenerja

''Počutim se odlično, saj sem se vrnil v sredino, ki mi je poznana in kjer sem v preteklosti že deloval. Celoten klub deluje na visokem nivoju in v takšnem okolju je vedno lepo delati. Odločitev, da se vrnem nazaj ni bila težka, saj se tukaj počutim res dobro,'' je dejal 42-letni Ljubljančan, ki je do prihoda v Domžale deloval vlogi pomočnika trenerja v sarajevskem Željezničarju.
Botonjić svojega novega šefa zelo dobro pozna, saj sta sodelovala že v času, ko je bil glavni trener rumenih Andrej Razdrh. Podlogar je bil takrat še aktiven nogometaš, Botonjić pa eden od pomočnikov glavnega trenerja: ''Cilj vseh v klubu je le eden in to je, da si čim prej zagotovimo obstanek v ligi. Vse je podrejeno temu in tudi sam sem podpisal pogodbo le do konca aktualne sezone. Potem pa bomo videli, če bomo našo skupno pot nadaljevali tudi za daljše obdobje,'' je zaključil Botonjić.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO