Stuparević: ''Potrebno je nadaljevati z igro, ki smo jo prikazali v Ljubljani''

Komaj dva dneva sta minila od gostovanja v Ljubljani in Domžalčane že jutri čaka nova pomembna tekma v najelitnejšem slovenskem nogometnem tekmovanju. V 30. krogu Prve lige Telemach v goste prihaja Rogaška, ki spomladi igra kot prerojena in je med najuspešnejšimi ekipami v drugem delu sezone.

StuparevicIzjavaPredRogasko

Filip Stuparević, ki je na zadnji tekmi proti Bravu Kostel dosegel izjemen gol s svoje polovice igrišča, se strinja z dejstvom, da zmaga v Ljubljani rumenim še ne zagotavlja mirnega nadaljevanja sezone: ''Kljub zmagi nad Bravom smo še vedno v situaciji, v kateri si ne želimo biti. Potrebno je nadaljevati z igro, ki smo jo prikazali v Ljubljani in nabirati točke, saj nas le te vodijo do varnih mest na prvenstveni lestvici,'' je dejal 23-letni Srb, ki poudarja, da je Rogaška zelo kvalitetna ekipa, kar v drugem delu sezone dokazuje iz tekme v tekmo: ''Rogaška je zelo dobra in borbena ekipa in moramo biti pripravljeni na boj za vsako žogo. Igramo proti neposrednemu konkurentu na lestvici in zmaga bi nam zagotovo prinesla veliko mero mirnosti za nadaljevanje prvenstva. Torej, pred nami je tekma izjemnega pomena,'' je zaključil Stuparević.

Tekma 30. kroga Prve lige Telemach se bo v Športnem parku Domžale začela v sredo ob 16:45. Vstopnice za ogled tekme so že na voljo v predprodaji v našem NK Baru po redni ceni 5€, po isti ceni pa bodo na voljo tudi na dan tekme na blagajni stadiona.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO