Đapo: ''V tekmo moramo kreniti stoodstotno''

Reprezentančnega premora je konec in ekipa Domžal znova vadi v polni sestavi. Že jutri rumeno družino čaka nova prvenstvena tekma. Nasproti bo stala vselej neugodna ekipa Mure, ki je prejšnjo medsebojno tekmo dobila z minimalnim rezultatom 1:0.

IzjavaPredMuro

Jan Đapo, nekdanji igralec črno-belih je v zadnjem tednu oblekel dres slovenske reprezentance do 21 let: ''Na reprezentančni akciji je bilo super. Premagali smo Bosno in Hercegovino ter naredili velik korak proti uvrstitvi na evropsko prvenstvo,'' je dejal 21-letni bočni branilec. Čeprav je bil na reprezentančni akciji, je nogometaš iz Posavja prepričan, da bi bilo za rumeno družino bolje, če bi se po zmagi nad Aluminijem prvenstvo nadaljevalo brez dvotedenskega odmora: ''Zdi se mi, da bi za nas bilo boljše, da se prvenstvo nadaljuje. Kljub temu sem prepričan, da so trenerji in igralci, ki niso imeli reprezentančnih obveznosti, premor izkoristili za dobro pripravo na naslednje tekme,'' je o reprezentančnem premoru še povedal Đapo.

Zdaj rumeno družino čaka tekma proti Muri, ki je na lestvici Prve lige Telemach mesto višje z dvema točkama več od Domžal: ''V tekmo moramo kreniti stoodstotno. Na njo smo se pripravljali tako kot na vsako drugo. Potrebno bo veliko teka in zbranosti, sploh v zadnji linij, saj je Mura ekipa, ki lahko preseneti tudi najboljše ekipe na lestvici in to so dokazali že večkrat v tej sezoni,'' je zaključil Đapo, ki je v Domžale prišel ravno iz Mure.

Tekma 28. kroga najelitnejšega tekmovanja v Sloveniji se bo odigrala ob 20:15 v Športnem parku Domžale. Karte so v predprodaji na voljo v NK Baru po redni ceni 5€, prav tako na dan tekme pred vhodom na stadion.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO