NKD TV: Zmaga Domžal proti Rudarju

Nogometaši Domžal so v sedmem kolu Prve lige NZS dosegli prvo domačo zmago v sezoni. V Športnem parku v Domžalah so premagali velenjski Rudar in razveselili petsto gledalcev, ki so v prvem polčasu spremljali taktičen boj na sredini igrišča. Dvakratni državni prvaki so imeli v tem delu igre lepše priložnosti, vendar se izid ni spremenil.

Domžale - Rudar Velenje 2:0

Med odmorom je trener domačih Stevan Mojsilović v igro poslal Gorana Vuka in Liridona Osmanaja, kar se je izkazalo za pravilno odločitev. Domžalčani so bili v drugem delu tekme še nevarnejši in z goloma Žana Majerja v 56., to je bil njegov prvi zadetek v rumenem dresu, ter Liridona Osmanaja v 72. minuti, so v tretjem poizkusu vendarle poskrbeli, da so točke ostale ob Kamniški Bistrici. Četrta zmaga v sezoni je lanske pokalne prvake na lestvici dvignila na drugo mesto. Oglejte si video vrhunce tekme in prvo izjavo pomočnika trenerja Luke Elsnerja po njej.

Vrhunci tekme Domžale - Rudar Velenje 2:0:

Luka Elsner, pomočnik trenerja NK Domžale:

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO