Pomagali bomo tudi Domžalčani! 

Na pobudo športnega direktorja Mateja Oražma bomo v NK Domžale v sodelovanju z Anino zvezdico, dolgoletnim humanitarnim partnerjem rumene družine, od jutri pa vse do nedelje, 13. marca, zbirali osnovne življenjske potrebščine za ukrajinske družine, ki se jim je svet zaradi krute vojne v samo nekaj dneh obrnil na glavo.

AninaZvezdicaUKR

V klubski lokal NK Bar (Kopališka 4, 1230 Domžale) lahko tekom celotnega tedna prinesete riž, testenine, konzervirane jedi, omake, juhe, olje, kis, marmelade, vloženo sadje in zelenjavo, kvas, tuno, paštete, čokolado, energijske ploščice, moko, kavo ter številne ostale artikle z daljšim rokom uporabe. Dobrodošli so tudi WC papir, robčki, plenice, razkužilo in deke.

Da bo dobrodelna akcija še uspešnejša bo vstop na naslednjo domačo tekmo, tekmo z Radomljami, prost za vse tiste, ki boste s seboj prinesli vsaj dva zgoraj omenjena izdelka. V znak zahvale za pomoč družinam v stiski bomo z zbiranjem nujnih potrebščin tako nadaljevali tudi na občinskem derbiju, ki bo v Športnem parku odigran v soboto, 12. marca, ob 15h.

Ob fizičnem zbiranju hrane in ostalih potrebščin pa vam sporočamo, da lahko pomagate tudi v finančni obliki. Donacije je na platformi Truhoma mogoče izvesti z bančnim nakazilom, kreditno kartico ali kriptoplačilom.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO