Tekme z Bravom so vselej negotove

Drugi prvenstveni preizkus v letošnjem letu za rumeno družino predstavlja gostovanje v Ljubljani. V nedeljo bo nasproti Domžal stala ekipa Brava, ki je v 21. krogu Prve lige Telemach klonila proti Olimpiji. Tekma na ŽAKu se bo začela ob 13. uri.

nkd 7 pisek

“Proti Sežani ogromno stvari ni šlo v pravi smeri, saj smo s spremenjeno zasedbo šele začeli postavljati temelje. Nimamo kaj. Osebno nikoli ne gledam nazaj. Preteklosti ne moreš spreminjati, zato je pomemben naš odziv v prihodnje. Glave so v tem tednu na mestu, proti Bravu pa pričakujem odgovor celotne ekipe. Bogati smo za dragoceno izkušnjo in tudi iz tega moramo pred naslednjimi izzivi povleči kolikor se le da,” pred gostovanjem v Ljubljani pravi strateg rumenih Simon Rožman.

Moštvi sta doslej odigrali 14 prvoligaških dvobojev. Rumeni so slavili petkrat, neodločenih izidov je bilo prav toliko, štirikrat je bila uspešnejša ekipa Brava. Ob zadnjem srečanju na Žaku so se z 0-1 veselili Domžalčani: “Tekme z Bravom so vselej negotove, a zanimive. Pričakujem boljši odnos, z več borbe, metanjem na glavo, saj se lahko šele takrat, ko smo vsi na vrhuncu, nadejamo pozitivnega rezultata. Kaj lahko naredimo drugače v primerjavi z nedeljsko tekmo? Veliko stvari. Predvsem to, kar smo počeli celotno pripravljalno obdobje. Fantje se zavedajo, v čem je bila težava, zato sem prepričan, da se bomo pravilno odzvali.”

Proti Taboru je zaradi bolezni manjkal Kovačević, Perc je imel težave s poškodbo. Oba sta v tekočem tednu trenirala na polno: “Pred prvo tekmo nismo želeli jamrati, a tekom preteklega tedna je bilo kar nekaj fantov bolnih. Imeli so težave s povišano temperaturo. Tokrat lahko povem, da so vsi zdravi. Energija se je vrnila in zagotovo na prvem spomladanskem gostovanju pričakujem pravo podobo,” je sklenil Rožman.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO