Umag, drugič

Rumena družina se je še drugič letos odpravila na enotedenske priprave v Umag! Ekipa bo tudi tokrat nameščena v hotelu Garden Sol, do sobote pa jo ob številnih treningih v sončni Istri čakata dve pripravljalni tekmi, zadnji pred začetkom drugega dela sezone.

UmagDrugic

“Stopamo v zaključni del priprav, ki potekajo na zares visokem nivoju. Pripravljenost se izboljšuje, z zmanjšanim številom treningov so noge v malce boljšem stanju, se pa seveda še naprej čuti utrujenost. V naslednjih 14 dneh želimo nadgraditi doslej storjeno, povezati v celoto vse segmente igre, uspešno odigrati preostali pripravljalni tekmi in pomlad odpreti z zmago ter nadaljevati v istem ritmu,” pravi kapetan Zeni Husmani.

Nadaljeval je: “Pomembno je, da smo marljivi, si med seboj pomagamo in damo kakšen nasvet več predvsem mlajšim fantom. Imamo jih zares veliko. Čas v Umagu bomo v prihodnjih dneh znova koristili za druženje in ostale skupne obveznosti. To zelo koristi vzdušju znotraj moštva, je pa zaradi vmesnega povratka domov, ko za kratek časa zamenjamo okolje, veliko lažje držati intenzivnost.”

Po zmagi nad Aluminijem, v petek je bilo na domači umetni travi 4:3 v korist rumenih, bo prvi pripravljalni preizkus v petem delovnem tednu z gruzijsko ekipo FC Kolkheti Khobi v Umagu odigran v sredo ob 17h. V soboto ob 11h varovance Simona Rožmana prav tako v Umagu čaka še generalka z ukrajinskim FC Ruh Lviv. Povratek v Slovenijo sledi takoj po tekmi.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO