NKD TV: Lepo je pomagatiIvan Knezović

Za vašo dobrodelno gesto se vam bodo poizkušali oddolžiti tudi nogometaši, ki napovedujejo boj do zadnjega atoma moči. Med njimi je tudi branilec Ivan Knezović, ki točno ve, kaj si s soigralci želi v letošnji sezoni in na sredini tekmi proti Gorici.


Tekma med Domžalami in Gorico, ki jo boste lahko v živo spremljali tudi na našem portalu, se bo v Športnem parku v Domžalah začela v sredo, 07.11.2012 ob 17:00. Srečanje bo vodila sodniška trojka Roberto Ponis, Dejan Kresnik in Tomaž Klančnik, delo četrtega sodnika pa bo opravljal Emir Huselja. Trener Stevan Mojsilović ne bo mogel računati na Aleksa Pihlerja (zadnja stegenska mišica), Denisa Halilovića (prepona), Darka Topića (zlomljeno stopalo), Jureta Balkovca (zadnja stegenska mišica), Žana Majerja (prepona), Lamina Dialla (rama), Tobiasa Mencigarja in Liridona Osmanaja, ki so poškodovani ter Darka Zeca, ki je kaznovan.


Vstopnic za tekmo ne potrebujete, prinesite le dva izdelka z daljšim rokom uporabe. Skupaj pomagajmo družinam v stiski!

Anina zvezdica

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO