NKD TV: To so neugodne tekme


Korun ce

Sedaj so misli varovancev Stevana Mojsilovića že v popolnosti usmerjene v pokalno tekmovanje in na gostovanje v Slovenskih Konjicah. V sredo ob 16:00 jih čaka obračun z Dravinjo, ki jo s trenerske klopi vodi nekdanji strateg Domžal Robert Pevnik. Pred tekmo z zadnjeuvrščenim moštvom Druge slovenske lige smo se pogovarjali z branilcem Urošem Korunom.

Uroš Korun, branilec NK Domžale:

Tekma med Dravinjo in Domžalami, ki jo boste lahko v živo spremljali tudi na naši spletni strani, se bo v Športnorekreacijskem centru Dobrava v Slovenskih Konjicah začela v sredo, 19. septembra ob 16:00. Srečanje bo vodila sodniška trojka Miran Bukovec, Tomaž Klančnik in Uroš Benc. Trener Stevan Mojsilović še vedno ne bo mogel računati na Slobodana Vuka, Nejca Vidmarja in Tobiasa Mencigarja, ki so poškodovani.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO