Z remijem se je končal jesenski del prvenstva za mladince

Končal se je jesenski del prvenstva tudi za našo mladinsko selekcijo. Doma so gostili ekipo Mure in tekmo končali z rezultatom 2:2. Za domače sta za zadela Vid Štefanec in Nik Guberac.

U19 PoZanjiTekmiJeseni

Dejan Djuranović, trener U19: "Odigrali smo še zadnjo tekmo v jesenskem delu, proti odlični ekipi Mure. Tekmo nismo začeli najbolje, saj so gostje v 13. minuti že vodili z 0:2. V nadaljevanju obračuna pa smo bili mi veliko bolj dominantni in napadalni, zato nam je že v prvem polčasu uspelo zadeti za znižanje izida. V drugem polčasu smo nadaljevali z dobrim ritmom igre in bili dovolj agresivni, da smo ponovno zadeli in rezultat izenačili. V nadaljevanju tekme se nam je ponudilo še nekaj dobrih priložnosti, a jih na žalost nismo uspeli izkoristiti, zato se je tekma končala z neodločenim rezultatom. Čestitam fantom za željo in borbenost in upam, da bomo tako in še boljše nadaljevali v naslednjem delu prvenstva."

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO