Z reprezentančnim vpoklicem kar 19 igralcev

Dres Slovenije bodo v začetku meseca oktobra znova oblekli številni člani MNC Domžale. V reprezentancah U19, U17 in U15 bo skupno kar 19 predstavnikov rumene družine.

MladeReprezentance

V izbrano vrsto do 15 let so vpoklicani Niko Grlić, Leo Jusić, Gabriel Sojer, Denis Hamulić, Luka Topalović, Ivano Čančar, Tilen Gašper Štiftar, Luka Dovžan Karahodžić in Luka Mlakar, ki bodo pod vodstvom selektorja Tončija Žlogarja opravili tridnevne priprave v NNC Brdo.

Kadetski selektor Tomaž Petrović bo na prijateljski tekmi z Avstrijo (8.10., ob 12.00) računal kar na šest rumenih bojevnikov. Vpoklic so prejeli Lovro Štubljar, Gašper Černe, Jernej Belinc, Nejc Klašnja, Lan Lekše in Mitja Ilenič.

Mladinska zasedba bo med 5. in 7. oktobrom trenirala v Čatežu. Strateg Agron Šalja je na seznam reprezentantov napisal štiri domžalska imena. To so Žiga Žiberna, Jošt Pišek, Nick Perc in Žiga Dajčman.

Še pred tem mlade Domžalčane čakajo prvenstvene obveznosti. Starejši dečki se bodo v soboto na domačih tleh pomerili s Slovanom, kadeti in mladinci pa v nedeljo z vrstniki Gorice. Tekmi 1. SKL in 1. SML bosta odigrani v gosteh.

Čestitke in srečno, fantje!

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO