NKD TV: Tretji remi v sezoni

Nogometaši Domžal so tudi na drugi domači tekmi v novi sezoni remizirali, saj je po kranjskem Triglavu točko iz Športnega parka Domžale odnesel še novinec Zavrč. Okoli 400 gledalcev v Športnem parku Domžale je videlo dva različna polčasa. V prvem so ritem igri narekovali gostje, v drugem pa so na igrišču povsem zagospodarili dvakratni državni prvaki.

Miloš Mijić

Zavrč si je v prvem polčasu pripravil nekaj zrelih priložnosti, na voljo pa je imel tudi dva strela z bele točke. Prvega je zapravil nekdanji igralec Domžale Jože Benko, drugega pa je v gol pretvoril izkušeni Aleš Čeh. Domžalčani so v prvem polčasu zapretili s streli Gorana Vuka, Zenija Husmanija in Darka Zeca, a je mreža nasprotnika ostala nedotaknjena.

Gaber Dobrovoljc

Med odmorom je domači trener Stevan Mojsilović opravil dve zamenjavi, Rudija Požega Vancaša in Jona Gorenca Stankoviča sta zamenjala Drago Gabrić in Draško Božović, Domžalčani pa so v popolnosti prevzeli vajeti igre v svoje roke. Kljub številnim priložnostim so izenačili šele v 77. minuti, ko je po podaji Jureta Balkovca v polno zadel Gaber Dobrovoljc, ki je na svoji prvi prvenstveni tekmi v sezoni, dosegel svoj tretji gol v najmočnejši slovenski ligi. Do konca tekme je bilo še nekajkrat nevarno na obeh straneh, a se izid ni več spremenil. Domžalčani so s tretjim remijem v sezoni na lestvici zdrsnili na 6. mesto.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO