NKD TV: Ponoviti pristop iz Nove Gorice

Domžalske nogometaše že v sredo čaka naslednja preizkušnja v domačem prvenstvu. V preloženi tekmi 1. kola Prve lige Telekom Slovenije se bodo na Areni Petrol udarili s Celjem. Obe ekipi sta si v minuli sezoni zagotovili nastop v kvalifikacijah za Evropski ligo, novo prvenstvo pa sta začeli različno uspešno. Domžalčani so neporaženi, Celjani pa še brez točke.

Janez Strajnar

Medtem ko so Domžalčani štiri točke osvojili z domačim remijem proti Triglavu in gostujočo zmago proti Gorici, so Celjani obe dosedanji tekmi v prvenstvu končali sklonjenih glav. Na gostovanju pri novincu Zavrču so klonili z 1:2, minuli konec tedna pa jih je na domačem igrišču minimalno ugnal še velenjski Rudar. Dvakratni državni prvaki se s trenutnimi izidi in položajem na lestvici nasprotnika ne obremenjujejo, saj se zavedajo, da v slovenski ligi ni lahkih tekem. Na to je opozoril tudi trener vratarjev Janez Strajnar, ki je ob začetku sezone v strokovnem vodstvu nasledil legendarnega Filipa Filipovskega.


Tekma med Celjem in Domžalami, ki jo boste lahko v živo spremljali tudi na naši spletni strani, se bo na celjski Areni Petrol začela v sredo, 31. julija ob 20:00. Tekmo bo vodila sodniška trojka Darko Čeferin, Andraž Kovačič in Tadej Friš, delo četrtega sodnika bo opravljal Dragoslav Perić. Trener Stevan Mojsilović tokrat ne bo mogel računati na Anžeta Jelarja, Marka Kovjenića, Tadeja Remsa in Žana Majerja, ki okrevajo po poškodbi.

Tekst in foto: Grega Krmavnar
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO