NKD TV: Dve tekmi, dva gola

Igor Banović nadaljuje z odličnimi predstavami v dresu Domžal. Še vedno ima stoodstotni izkupiček, saj je na dveh tekmah zabil dva gola in je skupaj s še osmimi nogometaši na vrhu lestvice strelcev Prve liga Telekom Slovenije.

Igor Banović

26-letni hrvaški zvezni igralec je delovno dovoljenje dobil šele dan pred prvo tekmo s Triglavom. Poškodba Žana Majerja je poskrbela, da je na gorenjskem derbiju v igro prišel že v 14. minuti, vsega 14 minut pa je potreboval tudi za svoj prvi gol v domžalskem dresu. Nekdanji član Zadra je prvič v udarni enajsterici začel v soboto v Novi Gorici, kjer je na skoraj identičen način, kot proti Kranjčanom, znova zadel v polno. Domžalčani so po razburljivem sodnikovem dodatku tekme dosegli prvo zmago v sezoni in so s tekmo manj, ki jo bodo v sredo ob 20:00 odigrali v Celju, na petem mestu prvenstvene lestvice. Dalmatinec je s svojim začetkom udejstvovanja ob Kamniški Bistrici razumljivo izjemno zadovoljen.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO