NKD TV: Igralci so pravi junaki

Za nogometaši Domžal je zelo naporen teden. Po gostovanju v Romuniji, kjer so opravili s povratno tekmo 1. kola kvalifikacij proti Astri, so le slabih 24 ur po vrnitvi ob Kamniško Bistrico odigrali še težko mednarodno prijateljsko tekmo z Leedsom. Zaradi napornega potovanja domači navijači pred dvobojem z angleži niso pričakovali veliko, a na to se niso ozirali igralci, ki so z imenitno predstavo premagali trikratnega prvaka iz zibelke nogometa.

Pozdrav navijačem

Nad odzivom igralcev je bil navdušen tudi trener Stevan Mojsilović, ki mu ni preostalo drugega kot da uživa ob predstavi svojih varovancev, jih po tekmi pohvali in jim nameni prosto nedeljo. Domžalčani so tako zadnjo prijateljsko tekmo pred začetkom prvenstva dobili z 2:1, srbski strateg na klopi dvakratnih slovenskih prvakov pa je po videnem na zadnjih dveh tekmah dejal, da je njegova ekipa naredila velik skok v igri.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO