NKD TV: Vrhunci in fotogalerija iz Bukarešte

Dvakratni slovenski prvaki so se zgodaj popoldan vrnili iz Bukarešte, kjer so odigrali povratno tekmo 1. kola kvalifikacij za Evropsko ligo. Romunska Astra iz Giurgiuja je bila premočna tudi na drugi tekmi in se je s skupnim izidom 3:0 prebila v 2. kolo kvalifikacij, kjer jo čaka ciprska Omonia.

Erik Janža

Pripravili smo vam video vrhunce in fotogalerijo tekme iz prelepe nacionalne arene v Bukarešti.Naslednja tekma Domžalčane čaka že v soboto ob 19:45, ko bo v Športnem parku Domžale gostoval angleški Leeds United. Prodaja vstopnic poteka na vseh prodajnih mestih Eventima, Petrolovih bencinskih servisih in NK Baru. Cena vstopnic v predprodaji znaša 8 evrov, za otroke, dijake, študente in upokojence 5 evrov. Na dan tekme pa bo cena vstopnic 15 evrov, za otroke, dijake, študente in upokojence pa po 10 evrov.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO