NKD TV: Na gostovanjih igramo dobro

Nogometaši v slovenskem državnem prvenstvu ne poznajo počitka in že v sredo jih čaka 11. kolo Prve lige NZS. Domžalčani se bodo odpravili na stadion Arena Petrol, kjer se bodo pomerili s sosedi na lestvici. Četrtouvrščeni Celjani so v drugem kolu letošnjega prvenstva v Domžalah osvojili vse tri točke in dvakratni državni prvaki jim bodo že jutri poizkušali vrniti milo za drago.

Zeni Husmani

Na Areni Petrol je proti Celju svojo prvo zmago na klopi Domžal zabeležil trener Stevan Mojsilović. To je bilo sedmega aprila, ko so rumeni slavili z goloma Luke Vrhunca in Mitje Zatkoviča. Na zadnji medsebojni tekmi v Domžalah pa je debitiral Zeni Husmani, ki si s soigralci v sredo v prvi vrsti želi prekiniti negativen niz izidov.

Zeni Husmani, zvezni igralec NK Domžale:

Tekma med Celje in Domžalami, ki jo boste lahko v živo spremljali tudi na naši spletni strani, se bo v Areni Petrol začela v sredo, 26. septembra ob 17:00. Srečanje bo vodila sodniška trojka Nejc Kajtazović, Matej Žunić in Rafael Ajdovec, delo četrtega sodnika pa bo opravljal Andrej Žnidaršič. Trener Stevan Mojsilović ne bo mogel računati na Slobodana Vuka, Nejca Vidmarja, Tobiasa Mencigarja, Liridona Osmanaja in Sašo Aleksandra Živca, ki okrevajo po poškodbi, Michel Nack Balokog in Dejan Gerić pa sta zbolela.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO