NKD TV: Prvič proti matičnemu klubu

V nedeljo ob 19:00 bo znova zaživel stadion v Športnem parku v Domžalah. Dvakratni državni prvaki se bodo v zadnjem kolu prve četrtine prvenstva pomerili z Muro, ki se je po uspešnih nastopih v kvalifikacijah za Evropsko ligo sedaj že v popolnosti osredotočila na tekme v Prvi ligi NZS, kjer zaseda zadnje mesto. Obračun 9. kola bo nekaj posebnega za desnega bočnega branilca Domžal Žigo Kousa, ki skupaj s Tobiasom Mencigarjem nadaljuje tradicijo prekmurskih nogometašev ob Kamniški Bistrici.

Kous ru250812

19-letnik se bo prvič zoperstavil svojemu matičnemu klubu in priznava, da bodo verjetno prisotna tudi čustva. Svojim nekdanjim soigralcem je v napovedniku tekme, ob pomoči poškodovanega vratarja Nejca Vidmarja, skuhal tudi tradicionalno prekmursko jed dödöle, več pa v spodnjem video prispevku.

Žiga Kous, bočni branilec NK Domžale:


Napovednik tekme Domžale - Mura 05, nedelja ob 19:00

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO