Luka Koper - Domžale 1:1 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2013/2014, 34. KOLO
torek,13.05.2014 ob 20:05
ŠRC Bonifika Koper
Strelca: 1:0 Pučko 6', 1:1 Janža 31'/11m

Sodniki:
Slavko Vinčić (Maribor), Bojan Ul (Šentilj v Slovenskih goricah) in Tadej Friš (Maribor). Dodatna pomočnika: Tadej Mežnar (Maribor) in Roman Glažar (Celje). Četrti sodnik: Grega Kordež (Ljubljana). Delegat: Janko Ponikvar (Ljubljana).

Pozdrav

LUKA KOPER
DOMŽALE
83 Simčič Vasja 41 Vidmar Nejc
3 Gregorič Miha 6 Horić Kenan
4 Šme Denis 7 Požeg Vancaš Rudi
8 Žibert Urban 10 Vuk Slobodan
10 Lotrič Mitja 16 Jelar Anže
11 Ivetič Perica 26 Aneff Sasha Medrano Rosso
20 Črnigoj Domen 27 Dobrovoljc Gaber
27 Hadžić Damir 37 Majer Žan
30 Štromajer Jaka 64 Janža Erik
33 Ćovilo Miroslav 88 Korun Uroš
49 Pučko Matej 92 Kous Žiga


1 Hasić Ermin 1 Balažič Izidor
2 Andrejašič Jan 2 Skubic Nejc
9 Arčon Sandi 9 Vuk Goran
14 Galešić Goran 13 Žužek Žan
18 Štulac Leo 14 Pišek Anže
90 Nukić Mustafa 24 Rems Tadej
99 Pilčič Dražen 39 Rudonja Roy

Strelca: 1:0 Pučko 6', 1:1 Janža 31'/11m
Menjave:
Luka Koper: Štromajer - Galešić 64', Žibert - Pilčić 81', Črnigoj - Štulac 85'
Domžale: Kous - Žužek 73', S. Vuk - G. Vuk 75', Aneff - Rudonja 83'
Rumeni kartoni: Majer 1', Lotrič 41', Aneff 46', Jelar 52', Šme 75', Vuk G. 90+1'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Joshue Parkerja, Saše Aleksandra Živca, Nemanje Maksimovića, Aladina Šišića, Aleksa Pihlerja in kapetana Darka Zeca, ki čuti bolečine v stegenski mišici. Kaznovan je Zeni Husmani. Prvič je v kadru članske ekipe član mladinskega moštva 17-letni Anže Pišek. Prvič v spomldanskem delu sezone je v kadru Nejc Skubic, ki si je na zadnji pripravljalni tekmi med zimskimi pripravami poškodoval stopalo.

90+4. minuta: Glavni sodnik Slavko Vinčić je označil konec tekme.

90+1. minuta: Četrti sodnik Grega Kordež je označil tri minute dodatka tekme.

85. minuta: V ekipi Kopra je Črnigoja zamenjal Štulac.

83. minuta: V ekipi Domžal je Sasho Aneffa zamenjal Roy Rudonja, ki je prvič zaigral v najmočnejši slovenski ligi.

Goran Vuk

82. minuta. Goran Vuk je ponovno potegnil po desni strani. Na robu kazenskega prostora je podal v sredino do Aneffa, ki je na levi strani našel Požega Vancaša. Ta je žogo nastavil Jelarju, ki je z dobrih 20 metrov močno streljal. Meril je za las previsoko.

81. minuta: V ekipi Kopra je Žiberta zamenjal Pilčić.

78. minuta: Po podaji Dobrovoljca je na desni strani v kazenski prostor prodrl Goran Vuk. Podal je na prvo vratnico, kjer je do strela prišel Aneff. Vratar Simčič je v zadnjem trenutku odbil v kot.

75. minuta: Zaradi prekrška nad Janžo je rumeni karton prejel Šme. V ekipi Domžal je Slobodana Vuka zamenjal brat Goran.

Žan Žužek

73. minuta: Koprčani so prišli do zaključnega strela. Črnigoj je nevarno meril z leve strani, a je žoga zletela čez gostujoča vrata. V ekipi Domžal je Žigo Kousa zamenjal Žan Žužek.

64. minuta: V ekipi Kopra je Štromajerja zamenjal Galešić.

61. minuta: Požeg Vancaš je krenil v protinapad po levi strani. Podal je v sredino do Jelarja, ki je s 30 metrov močno sprožil. Na pravem mestu je bil vratar Simčič.

57. minuta: Domžalčani prevzemajo pobudo. Majer je na desni strani našel Kousa, ki je odlično podal pred vrata. V zadnjem trenutku je pred Slobodanom Vukom odbil Gregorič. Kot z leve strani je izvajal Požeg Vancaš, ki je podal na prvo vratnico. Tam je z glavo za las mimo gola sprožil Dobrovoljc.

Gaber Dobrovoljc

55. minuta: Slobodan Vuk je priboril kot z leve strani. Po podaji Požega Vancaša sta družno izbila Čovilo in vratar Simčič.

52. minuta: Zaradi prekrška nad Žibertom je rumeni karton prejel Anže Jelar.

49. minuta: Koprčani so prišli do kota z leve strani. Po podaji Lotriča je na prvi vratnici v nov kot odbil Slobodan Vuk. Po vnovični podaji Lotriča, tokrat z desne strani, je na drugi vratnici uspešno odbil Kous.

48. minuta: Domžalčani so v drugem polčasu prvi prišli do strela. Janža je meril s slabih 30 metrov, na pravem mestu je bil vratar Simčič. Na drugi strani je s 25 metrov poizkušal Lotrič, ki je meril mimo desne vratnice.

Sasha Aneff

46. minuta: Zaradi prekrška nad Ivetićem je rumeni karton prejel Aneff.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

45+1. minuta: Glavni sodnik Slavko Vinčić je označil konec prvega polčasa.

44. minuta: Koper je prišel do kota z desne strani. Po podaji Lotriča je uspešno odbil Aneff.

41. minuta: Zaradi ugovarjanja je rumeni karton prejel Lotrič.

Erik Janža

40. minuta: Janža je po hitrem protinapadu domačih odbil v kot. Po podaji Lotriča je na prvi vratnici uspešno odbil Slobodan Vuk.

1:1 Janža/11m; 31. minuta:
Kous je prodrl po desni strani. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je v dvoboju s Slobodanom Vukom z roko igral Šme. Enajstmetrovko je uspešno izvedel Erik Janža, ki je meril v spodnji desni kot, vratar Simčič pa je krenil v levo stran.

29. minuta: Čovilo je uspešno preigraval na sredini igrišča. Domačini so žogo spravili na desno stran do Pučka, ki je v sredini našel Žiberta. Ta je dobro streljal iz obrata, a je meril nekoliko previsoko.

26. minuta: Domžalčani so izpeljali imenitno akcijo na vrhu kazenskega prostora Kopra. Slobodan Vuk je na levi strani našel Požega Vancaša, ki je bil sam pred vratarjem Simčičem. Poizkušal je s strelom v dolgi kot, a je bil za las nenatančen.

Rudi Požeg Vancaš

24. minuta: Janža je z leve strani poslal nevaren predložek pred vrata Kopra. Tam je bil najvišji Čovilo, ki je odbil v kot. Po podaji Janže s kota je do strela z glavo prišel Korun, ki je meril mimo leve vratnice.

19. minuta: Koper je prišel do kota z leve strani. Lotrič je poizkušal z neposrednim strelom na gol in vratar Vidmar je v zadnjem trenutku žogo odbil z golove črte.

17. minuta: Koprčani so prišli do kota z desne strani. Po podaji Lotriča je z glavo streljal Čovilo, ki je z osmih metrov meril previsoko.

12. minuta: Ivetić je priboril drugi kot Kopra z leve strani. Pred vrati je najvišje skočil Majer, ki je žogo z glavo uspešno odbil.

Žan Majer

8. minuta: Domžalčani so prišli do prvega kota na tekmi. Po podaji Majerja so domači odbili v stranski avt.

1:0 Pučko; 6. minuta:
Koprčani so prišli do kota z leve strani. Po podaji Lotriča je na drugi vratnici, ob neodločni obrambi Domžal, do strela prišel Pučko, ki je žogo iz neposredne bližine poslal pod prečko.

1. minuta: Zaradi prekrška je rumeni karton prejel Žan Majer.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Kopra.
Koper-Domžale


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO