NKD TV: Hattrick Koprivnika za 22. zmago

Starejši dečki Nogometnega kluba Domžale so minulo soboto odigrali 26. kolo v Ligi U15 - zahod. V Športnem parku Domžale je gostovala ekipa NOGA Britof. Domači so imeli pred omenjeno tekmo na lestvici 11 točk prednosti, po odigranem srečanju pa je razlika narasla na 14.

Gol

Srečanje so bolje začeli domači, ki so imeli izrazito terensko premoč ter posledično večje število priložnosti za zadetek. V vodstvo so prešli že v 14. minuti, ko je v polno meril Nace Koprivnik, ki je postavil tudi izid prvega polčasa. V drugem delu so Domžalčani za podvojitev vodstva potrebovali vsega 10 minut. Strelec je bil znova Nace Koprivnik, ki je le minuto pozneje s klasičnim hattrickom povišal rezultat na 3:0. Le nekaj trenutkov pozneje so v polno zadeli tudi gostje, za katere je bil uspešen Tom Bajželj. Tekla je že 70. minuta, ko so Domžalčani izkoristili veliko prostora na desni strani in krenili v hiter protinapad. Po prekršku v kazenskem prostoru nad Nacetom Koprivnikom, je glavni sodnik pokazal na belo točko. Enajstmetrovko je odlično izvedel Anis Jašaragič ter postavil končni izid 4:1.


Varovanci Tomija Broniča so na 26 tekmah dosegli 22 zmag, 2 neodločena izida ter 2 poraza in imajo 6 točk prednosti pred ljubljansko Olimpijo. Na tretjem mestu je NOGA Triglav, ki za Domžalčani zaostaja že za 14 točk. Do konca sezone so ostale še štiri tekme in v primeru končnega prvega mesta Domžalčane čaka še finale za naslov državnega prvaka. Nasprotnik bo najboljša ekipa Lige U15 - vzhod, kjer je trenutno prvi Maribor.

Tekst: Grega Krmavnar in Jure Ikić
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO