Domžale - Rudar Velenje 0:0 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2013/2014, 33. KOLO
sobota, 10.05.2014 ob 20:00
Športni park Domžale, 700 gledalcev
Sodniki: Matej Jug (Tolmin), Tomaž Klančnik (Slovenj Gradec), Uroš Bensa (Nova Gorica). Dodatna pomočnika: Davor Drečnik (Hrastnik), Marko Podgoršek (Duplje). Četrti sodnik: Rafael Ajdovec (Kranj). Delegat: Vlado Močnik (Rogatec).

Konec

DOMŽALE RUDAR VELENJE
41 Vidmar Nejc 22 Rozman Matjaž
5 Zec Darko 2 Bubalovič Christian
6 Horić Kenan 5 Stjepanović Nemanja
7 Požeg Vancaš Rudi 7 Firer Ivan
16 Jelar Anže 8 Krefl Aljaž
26 Aneff Sasha Medrano Rosso 10 Črnčič Leon
27 Dobrovoljc Gaber 15 Rotman Rajko
64 Janža Erik 19 Jahić Senad
88 Korun Uroš 28 Radujko Dalibor
90 Husmani Zeni 29 Knezović Ivan
92 Kous Žiga 32 Eterović Mate


1 Balažič Izidor 13 Radan Matej
9 Vuk Goran 11 Plesec Nejc
13 Vuk Slobodan 14 Kocič Milan
13 Žužek Žan 17 Podlogar Matej
15 Gorenc Stankovič Jon 21 Tolimir Nikola
31 Ožbolt Alen 27 Dedič Rusmin
39 Rudonja Roy

Strelci: /
Menjave:
Domžale: Jelar - Vuk S. 46', Kous - Vuk G. 81', Korun - Žužek 88'
Rudar Velenje: Krefl - Dedić 55', Eterović - Podlogar 78', Firer - Tolimir 89'
Rumeni kartoni: Jelar 14', Kous 17', Janža 33', Krefl 43', Radujko 60', Husmani 63', Korun 68', Jahić 74', Dedič 86', Horić 90+1'
Rdeči karton: Knezović 20'

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Joshue Parkerja, Saše Aleksandra Živca, Nejca Skubica, Nemanje Maksimovića, Aladina Šišića in Aleksa Pihlerja. Kaznovan je Žan Majer, ki je proti Zavrču prejel sedmi rumeni karton v sezoni.

90+4. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec tekme.

90+3. minuta: Rudar je prišel do kota z leve strani. Po podaji Jahića je uspešno na prvi vratnici odbil Slobodan Vuk.

90+1. minuta: Zaradi prekrška nad Firerjem je rumeni karton prejel Horić. V ekipi Rudarja je Firerja zamenjal Tolimir. Četrti sodnik Rafael Ajdovec je označil tri minute dodatka tekme.

Žan Žužek

88. minuta: V ekipi Domžal je Uroša Koruna zamenjal Žan Žužek, ki je debitiral v članskem moštvu dvakratnih državnih prvakov.

87. minuta: Po predložku Dobrovoljca je na robu kazenskega prostora z roko igral Jahić. Z neposrednim strelom je poizkušal Janža, a je bil v vratih zanesljiv Rozman.

86. minuta: Zaradi prekrška nad Požegom Vancašem je rumeni karton prejel Dedič.

81. minuta: V ekipi Domžal je Žigo Kousa zamenjal Goran Vuk.

78. minuta: V ekipi Rudarja je Eterovića zamenjal Podlogar.

Uroš Korun

76. minuta: Požeg Vancaš je premešal obrambo Rudarja. Znotraj kazenskega prostora je podal do Slobodana Vuka, ki je s 13 metrov močno streljal, a so pravočasno nogo podstavili gostujoči branilci.

74. minuta: Kous in Husmani sta odigrala dvojno podajo na polovici Rudarja. Slednji je prišel do strela s 25 metrov, a je meril previsoko. Zaradi prekrška nad Kousem je rumeni karton prejel Jahić.

70. minuta: Požeg Vancaš in Janža sta izpeljala lepo akcijo na levi strani polovice Rudarja. Slednji je poslal uporaben predložek v kazenski prostor, kjer je z glavo streljal Slobodan Vuk. Iz ugodnega položaja je meril mimo leve vratnice.

68. minuta: Zaradi prekrška nad Firerjem je rumeni karton prejel Uroš Korun.

65. minuta: Janža je pri izbijanju zadel Črnčiča. Žoga je prišla do Eterovića, ki je z desnega roba kazenskega prostora z voleja meril za las previsoko. Na drugi strani je z 20 metrov poizkušal Husmani, a je bil na pravem mestu vratar Rozman.

Sasha Aneff

63. minuta: Zaradi prekrška nad Črnčičem je rumeni karton prejel Zeni Husmani.

61. minuta: Janža je izvajal prosti strel z leve strani. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je Zec z glavo vrnil v sredino. Do strela s 14 metrov je prišel Slobodan Vuk, ki je močno meril z voleja. V zadnjem trenutku je blokiral Bubalović in žoga je zletela za las čez gol Rudarja. Kot je izvajal Janža. Pred vrati je bil najvišji Zec, ki je z glavo meril mimo leve vratnice.

60. minuta: Zaradi prekrška nad Slobodanom Vukom je rumeni karton prejel Radujko.

58. minuta: Domžalčani vseskozi pritiskajo proti vratom Rudarja. Dobrovoljc je poslal predložek z desne strani. Pred vrati je do strela z glavo prišel Aneff, ki je meril čez gol.

55. minuta: V ekipi Rudarja je Krefla zamenjal Dedić.

Erik Janža

53. minuta: Velenjčani so bili v hitrem napadu po desni strani. Do strela z 20 metrov je prišel Firer, a je bil vratar Vidmar na golovi črti zanesljiv.

51. minuta: Janža je bil pri žogi na levi strani polovice Rudarja. Podal je na vrh kazenskega prostora, kjer je Slobodan Vuk prepustil Husmaniju, ki je streljal s prve pod prečko. Vratar Rozman je žogo s konicami prstov odbil v kot. Po podaji Kousa so gostujoči branilci odbili do Požega Vancaša, ki je z 18 metrov meril s prve. Žoga je zletela mimo desne vratnice, Domžalčani pa so prišli do novega kota. Po podaji Janže so gostje uspešno odbili.

48. minuta: Korun je prodiral na polovici Rudarja. 30 metrov od vrat se je odločil za strel, a je meril mimo gola.

46. minuta: Med odmorom je Anžeta Jelarja zamenjal Slobodan Vuk. Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Selekcija do 14 let

45+2. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Rafael Ajdovec je označil minuto dodatka prvega polčasa.

44. minuta: Kous je globoko na desni strani polovice Rudarja z imenitno potezo preigral dva nogometaša gostov. Poslal je nizek predložek do Husmanija, ki je s 13 metrov močno streljal. Gostujoči branilci so žogo pred vrati uspešno odbili.

43. minuta: Zaradi simuliranja je rumeni karton prejel Krefl.

38. minuta: Janža je izvajal prosti strel z desne strani. Predložek v kazenski prostor je Bubalović odbil v kot. Po podaji Požega Vancaša je uspešno odbil Radujko.

36. minuta: Kous je izvajal kot z desne strani. Na drugi vratnici je uspešno odbil Jahić.

Rudi Požeg Vancaš

33. minuta: Zaradi brcanja žoge po pisku sodnika je rumeni karton prejel Erik Janža.

27. minuta: Domžalčani nadaljujejo s pritiskom. Tokrat je s 25 metrov nevarno sprožil Aneff, vratar Rozman pa je žogo odbil s pestmi.

26. minuta: Domžalčani so prenesli igro na polovico Rudarja. Do žoge je na levi strani prišel Požeg Vancaš, ki je z roba kazenskega prostora nevarno meril. Žoga je zadela zunanji del mreže.

Rdeči karton Knezović; 20. minuta:
Domžalčani so izpeljali hiter protinapad. Aneff je s prve zaposlil Požega Vancaša, ki je pobegnil gostujoči obrambi. Prekršek nad njim je storil Knezović in sodnik Jug je nekdanjemu igralcu Domžal pokazal neposreden rdeči karton.

17. minuta: Zaradi prekrška nad Črnčičem je rumeni karton prejel Kous.

Anže Jelar

14. minuta: Zaradi ne namernega igranja z roko je sodnik Jug označil prosti strel za Rudar na levem robu kazenskega prostora Domžal. Neposreden strel Jahića je uspešno odbil vratar Vidmar. Domžalčani so krenili v hiter protinapad in na sredini igrišča je bil pred vratarjem Rozmanom pri žogi Kous. Vratar Rudarja je žogo zaustavil, domači so zahtevali igro z roko, a se glavni sodnik Matej Jug ni oglasil. Posledično je zaradi ugovarjanja rumeni karton prejel Jelar.

11. minuta: Eterović je izvajal kot z desne strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer so igralci Domžal slabo izbili. Do strela z 20 metrov je prišel Stjepanović, ki je meril mimo desne vratnice domačih vrat.

8. minuta: Kous je bil pri žogi na desni strani polovice Rudarja. Poslal je odličen predložek na drugo vratnico, kjer je za trenutek odbil Rozman. Žoga je prišla do Požega Vancaša, ki je z glavo s prve streljal za las mimo vrat.

2. minuta: Jelar je pobegnil po desni strani. Poslal je nevaren predložek pred vrata, kjer so gostje uspešno odbili v kot. Po uigrani akciji in predložku Janže je žoga končala v rokah vratarja Rozmana.

1. minuta: Prvi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Rudarja.
Domžale - Rudar


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

Sponzor tekme: AS Domžale

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO