Zavrč - Domžale 0:0 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2015/2016, 7. KOLO
petek, 21.08.2015 ob 19:00
Stadion NK Zavrč, 700 gledalcev
Sodniki: Miran Bukovec (Lendava), Tomaž Klančnik (Slovenj Gradec) in Gorazd Prelog (Preddvor). Četrti sodnik: Andrej Žnidaršič (Kranj). Delegat: Vlado Močnik (Rogatec).

Nejc Skubic

ZAVRČ
DOMŽALE
91 Bajza Pavol 41 Vidmar Nejc
5 Rogač Davor 2 Skubic Nejc
10 Glavica Dejan 4 Vetrih Amedej
11 Matjašič Jure 5 Zec Darko
13 Antič Sebastjan 6 Horić Kenan
17 Zorko Rok 11 Črnic Matic
18 Datkovič Toni 17 Podlogar Matej
23 Pihler Aleks 24 Trajkovski Dejan
33 Novoselec Ivan 27 Dobrovoljc Gaber
94 Batrović Veljko 37 Majer Žan
99 Kokorović Ed Kevin 87 Morel Benjamin


12 Kovačič Matija 12 Golubović Adnan
14 Ruano Castellanos Aitor 7 Požeg Vancaš Rudi
19 Muslimović Zlatan 8 Juninho
20 Mužek Mateo 20 Šišić Aladin
28 Tuđan Patrik 25 Blažič Miha
35 Bogdan Luka 90 Husmani Zeni
73 Petrović Stefan 95 Mance Antonio

Strelci: /
Menjave:
Zavrč: Zorko - Muslimović 71', Batrović - Tahiraj 83', Glavica - Tuđan 89'
Domžale: Podlogar - Mance 61', Majer - Šišić 86'
Rumeni kartoni: Glavica 45', Podlogar 59', Kokorović 72', Pihler 75'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Dejana Milića.
90+5. minuta: Glavni sodnik Miran Bukovec je označil konec tekme. Domžalčani na izjemno zahtevnem igrišču niso uspeli unovčiti terenske premoči. Vknjižili so prvi remi v sezoni, na gostovanjih pa ostajajo neporaženi.

90+4. minuta: Trajkovski je priboril prosti strel na levi strani polovice Zavrča. Po podaji Skubica je na prvi vratnici uspešno odbil Novoselec.

90+2. minuta: V ekipi Zavrča je Glavico zamenjal Tuđan.

90+2. minuta: Mance je priboril osmi kot za Domžale. Z leve strani je podal Skubic, na prvi vratnici pa so domačini odbili v nov kot. Po vnovični podaji Skubica je pred vrati prekršek nad vratarjem Bajzo storil Zec.

Antonio Mance

90+1. minuta: Četrti sodnik Andrej Žnidaršič je označil tri minute dodatka tekme.

86. minuta: V ekipi Domžal je Žana Majerja zamenjal Aladin Šišić. Skubic je izvajal kot z desne strani, a je bil pred vrati najvišji Bajza.

84. minuta: Črnic je na desni strani našel Skubica, ki je namesto predložka neposredno sprožil pod prečko. Vratar Bajza je s konicami prstov žogo odbil v kot. Po kotu so se domači ubranili.

83. minuta: V ekipi Zavrča je Batrovića zamenjal Tahiraj.

Nejc Vidmar

82. minuta: Domžalčani so ponovno poizkušali s strelom z razdalje. Tokrat je iz 20 metrov meril Črnic, a vratar Bajza ni imel težkega dela.

80. minuta: Skubic je izvajal kot z desne strani. V kazenskem prostoru je bil najvišji Zec, a ob dveh domačih branilcih ni uspel streljati proti vratom.

78. minuta: Skubic je izvajal kot z desne strani. Na vrhu kazenskega prostora je našel Morela, ki je z 20 metrov meril previsoko.

75. minuta: Zaradi prekrška nad Žanom Majerjem je rumeni karton prejel Pihler.

Darko Zec

73. minuta: Z razdalje je z voleja poizkušal Črnic, a je meril previsoko.

72. minuta: Po podaji Batrovića je v kazenskem prostoru uspešno odbil Vidmar. V protinapad je krenil Morel, ki ga je s prekrškom zaustavil Kokorović. Slednji je prejel tudi rumeni karton.

70. minuta: Črnic je storil prekršek na desni strani polovice Domžal. V ekipi Zavrča je Zorka zamenjal Muslimović.

68. minuta: Mance je priboril prosti strel na polovici Zavrča. Po podaji Morela je na prvi vratnici odbil Pihler. Do žoge je prišel Zec, ki jo je namestil Črnicu. Ta je s 25 metrov meril mimo leve vratnice.

Antonio Mance

63. minuta: Morel je priboril kot z desne strani. Po podaji Trajkovskega je pred vrati odbil Datković.

61. minuta: V ekipi Domžal je Mateja Podlogarja zamenjal Antonio Mance.

59. minuta: Zaradi prekrška nad Glavico je rumeni karton prejel Matej Podlogar.

56. minuta: Domžalčani imajo tudi v drugem polčasu več od igre, a zaenkrat še brez prave priložnosti. Na drugi strani je z razdalje poizkušal Batrović, ki je meril precej mimo desne vratnice.

Darko Zec

50. minuta: Zavrč je prišel do prvega kota na tekmi. Z desne strani je podal Batrović, a je žogo poslal predaleč. Na drugi strani je do nje prišel Kokorović, čigar predložek se je izkazal za strel. Vratar Vidmar je s konicami prstov žogo dvignil čez gol. Po kotu Zavrča so do žoge prišli gostje.

49. minuta: Podlogar je na kratko podal do Majerja, ki je žogo namestil Vetrihu. Ta je s slabih 30 metrov meril mimo desne vratnice.

48. minuta: Morel je izvajal prosti strel na polovici Zavrča. Na desni strani je našel Skubica, ki je s 16 metrov meril mimo leve vratnice.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Gaber Dobrovoljc

45+2. minuta: Glavni sodnik Miran Bukovec je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Skubic je izvajal prosti strel z leve strani polovice Zavrča. Poslal je predložek pred vrata, kjer je žogo visoko v zrak odbil Pihler. Pred vrati jo je poizkušal ujeti vratar Bajza, a mu je ušla v mrežo. Glavni sodnik bukovec je označil prekršek Dobrovoljca in gol razveljavil.

45. minuta: Zaradi prekrška nad Dejanom Trajkovskim je rumeni karton prejel Glavica.

42. minuta: Morel je na desni strani na kratko podal do Skubica. Slednji je poslal odličen predložek pred vrata, kjer je Podlogar iz ugodnega položaja meril za las previsoko.

Žan Majer

39. minuta: Domžalčani so znova prevzeli pobudo. Trajkovski je po podaji Črnica priboril kot. Po uigrani akciji je Črnic v sredini našel Morela. Ta je s 25 metrov meril mimo desne vratnice.

34. minuta: Znova sta na desni strani odlično akcijo izpeljala Morel in Skubic. Slednji je poslal predložek pred vrata, kjer je bil za las prenizek Majer.

33. minuta: Skubic je priboril kot z desne strani. Po podaji Morela je Skubic poslal predložek pred vrata, a je žoga ob tem prešla gol avt črto.

30. minuta: Morel je krenil v protinapad po desni strani. Ob avt črti je podaljšal do Skubica, ki je z odlično podajo v kazenskem prostoru našel Zeca. Ta je s 13 metrov meril s prve, a so domači branilci strel uspešno blokirali.

Benjamin Morel

29. minuta: Zavrč je prišel do prostega strela na levi strani polovice Domžal. Po predložku Batrovića je uspešno odbil vratar Vidmar.

25. minuta: Vetrih je storil prekršek na levi strani polovice Domžal. Po uigrani akciji domačih je v avt odbil Majer.

19. minuta: Zavrč je prišel do prostega strela na polovici Domžal. Batrović je poslal nizek predložek v kazenski prostor, kjer si je z nekaj sreče žogo namestil Datković. S sedmih metrov je streljal proti vratom, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Vidmar.

17. minuta: Prvič so nekoliko nevarneje zapretili tudi domačini. V kazenskem prostoru je pred Matjašičem žogo pokril vratar Vidmar.

Matic Črnic

13. minuta: Trajkovski je storil prekršek na desni strani polovice Domžal. Po predložku Batrovića je na prvi vratnici z glavo poizkušal Datković, a je meril precej mimo vrat.

7. minuta: Zec je s podajo na levi strani našel Črnica. Ta je s podobnega položaja kot proti Krki močno meril v zgornji levi kot domačih vrat, a je bil za las nenatančen.

6. minuta: Domžalčani so odločno začeli tekmo in igra se večinoma odvija na polovici Zavrča. Novoselec je 18 metrov od svojih vrat s prekrškom zaustavil Črnica. Prosti strel je izvedel Morel, ki je poizkušal s strelom po tleh, a je zadel živi zid.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Zavrča.

Zavrč - Domžale

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO