Dob - Domžale 0:3 (0:3)

Prijateljska tekma
Torek, 08.04.2014
Športni park Dob, 100 gledalcev
Sodnik: Marino Pašalič (Črnuče)
Strelci: 0:1 G. Vuk 15', 0:2 G. Vuk 23', 0:3 Jelar 38'

Goran Vuk

Domžale: Izidor Balažič (Emil Velić 46'), Gaber Dobrovoljc (Jernej Papež 46'), Jon Gorenc Stanković, Matic Zupanc, Tadej Rems; Drago Gabrić, Marko Kovjenić, Zeni Husmani (Aladin Šišić 46'),Anže Jelar (Anže Pišek 60'); Goran Vuk, Alen Ožbolt (Roy Rudonja 46').

4. minuta: Gabrić je izvajal kot z desne strani. V kazenskem prostoru je bil najvišji Gorenc Stanković, ki je zadel desno vratnico.

9. minuta: Ožbolt je prodrl po levi strani. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je do strela prišel Gabrić, ki je meril za las mimo desne vratnice.

10. minuta: Dobrovoljc je prodrl po desni strani. Z desnega roba kazenskega prostora je močno sprožil v dolgi kot, a je bil za las nenatančen.

0:1 G. Vuk; 15. minuta: Domžalčani so izvajali kot z leve strani. Po gneči v kazenskem prostoru je žoga prišla do Gorana Vuka, ki je s 14 metrov poslal žogo v spodnji desni kot domačih vrat.

0:2 G. Vuk; 23. minuta: Domžalčani so poslali dolgo žogo na levo stran kazenskega prostora Doba. Tam je prišlo do nesporazuma med branilcem Češnovarjem in vratarjem Vezirovićem in Goran Vuk je iz neposredne bližine žogo poslal v prazno mrežo.

27. minuta: Goran Vuk je pobegnil po desni strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer Ožbolt zaradi izjemno neravne travnate površine, iz bližine žoge ni uspel najbolje zadeti, tako da je zletela mimo desne vratnice.

29. minuta: Dob je prišel do prostega strela na desni strani globoko na polovici Domžal. Po odličnem predložku Moharja je z glavo streljal Češnovar. Z odlično obrambo se je izkazal Balažič, ki je žogo odbil v prečko.

35. minuta: Jelar je na polovici Doba na kratko podal do Gabrića, ki je z globinsko podajo v kazenskem prostoru zaposlil Ožbolta. Ta je s 13 metrov streljal mimo leve vratnice.

0:3 Jelar; 38. minuta: Po napaki Kunstlja so trije Domžalčani krenili proti enemu branilcu Doba. Goran Vuk je podal na levo do Anžeta Jelarja, ki je s 15 metrov s pravo bombo premagal domačega vratarja.

46. minuta: Jernej Papež je pobegnil po levi strani. Z roba kazenskega prostora je poslal nizek predložek pred vrata, kjer je z bližine streljal Rudonja. Izkazal se je vratar Jerman, ki je žogo odbil v kot.

58. minuta: Papež je prodrl po levi strani. Na polovici Doba je podal v sredino do Jelarja, ki je z 20 metrov močno streljal. Na pravem mestu je bil vratar Jerman.

Enajstmetrovka Vaselić; 69. minuta: Vratar Velić je na desnem robu kazenskega prostora storil prekršek za enajstmetrovko. Z bele točke je streljal Vaselić, ki je zadel levo vratnico.

75. minuta: Gorenc Stanković je poslal dolgo žogo na polovico Doba. Rudonja je uspel podati do Gorana Vuka, ki je s 25 metrov močno sprožil z voleja. Domače je rešila leva vratnica.

82. minuta: Šišić je prodrl po desni strani. V kazenskem prostoru je podal pred vrata, kjer je iz bližine streljal Rudonja. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Jerman. Po podaji s kota je do zaključnega strela prišel Šišić, ki je zadel zunanji del mreže.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO