NKD TV: Na obisku pri ŽKK Domžale

Nogometaši Domžal vsak ponedeljek, ko med tednom nimajo prvenstvene tekme, izkoristijo za obisk enega od društev ali klubov v Domžalah in okolici. Tokrat so se odzvali vabilu Ženskega košarkarskega kluba Domžale in v telovadnici Osnovne šole Venclja Perka s puncami odigrali pravo tekmo. Pred obračunom so kapetan Darko Zec in ostali gostiteljice presenetili s priložnostnim darilom.

Skupinska

Rože so bile del taktičnega načrta pomočnika trenerja Roka Hanžiča, ki je včeraj praznoval svoj 33. rojstni dan, in je danes dobil v roke vodenje dvakratnih državnih prvakov. Svoj delo je opravil odlično, saj je glavno vlogo namenil Dalmatincu Dragu Gabriću, ki je bil vlečni konj svoje ekipe. Splitčan je bil nerešljiva uganka za obrambo gostiteljic in to se je na koncu poznalo tudi na rezultatu. Nogometaši so v obračunu dolgem tri tretjine po deset minut slavili s 37:29.


Nogometni klub Domžale se ŽKK Domžale zahvaljuje za izjemno gostoljubje, ki jim ga bodo nogometaši vrnili 16. aprila, ko si bodo dekleta, kot posebne gostje kluba, v Športnem parku v Domžalah ogledale nogometno tekmo med Domžalami in Mariborom.

Dekleta

Rožice

Rožice

Skok

Rudonja

Rok Hanžič

Drago Gabrić

Aladin Šišić

Dvoboj

Drago Gabrić

Pozdrav

Semafor

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO