Rudar Velenje - Domžale 3:1

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2013/2014, 24. KOLO
sobota, 29.03.2014 ob 18:00
Mestni stadion ob Jezeru Velenje, 650 gledalcev
Strelci: 1:0 Radujko 31', 2:0 Radujko 53', 3:0 Podlogar 81', 3:1 Parker 84'/11m

Sodniki:
Andrej Žnidaršič (Kranj), Rafael Ajdovec (Kranj), Dejan Švarc (Ivančna Gorica). Četrti sodnik: Marko Podgoršek (Duplje). Delegat: Alojz Kovačič (Maribor).

Darko Zec in Ivan Knezović

RUDAR VELENJE
DOMŽALE
22 Rozman Matjaž 41 Vidmar Nejc
2 Bubalovič Christian 5 Zec Darko
5 Stjepanović Nemanja 6 Horić Kenan
7 Firer Ivan 7 Požeg Vancaš Rudi
8 Krefl Aljaž 11 Živec Saša Aleksander
10 Črnčič Leon 19 Maksimović Nemanja
15 Rotman Rajko 23 Parker Joshua Kevin Stanley
23 Klinar Denis 26 Aneff Sasha Medrano Rosso
28 Radujko Dalibor 27 Dobrovoljc Gaber
29 Knezović Ivan 64 Janža Erik
32 Eterović Mate 90 Husmani Zeni


13 Radan Matej 1 Balažič Izidor
6 Rošer Uroš 9 Vuk Goran
14 Kocič Milan 15 Gorenc Stanković Jon
17 Podlogar Matej 16 Jelar Anže
19 Jahič Senad 31 Ožbolt Alen
25 Bolha Klemen 77 Gabrić Drago
27 Dedič Rusmin 92 Kous Žiga

Strelci: 1:0 Radujko 31', 2:0 Radujko 53', 3:0 Podlogar 81', 3:1 Parker 84'/11m

Menjave:
Rudar Velenje: Črnčić - Kocić 57', Eterović - Podlogar 73', Stjepanović - Bolha 76'
Domžale: Aneff - Vuk G. 71', Husmani - Jelar 89'
Rumen karton: Horić 45+1', Dobrovoljc 58', Bolha 77', Bubalović 84', Radujko 89'
Rdeč karton: /

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Nejca Skubica, Slobodana Vuka, Aleksa Pihlerja in Aladina Šišića. Kaznovana sta Žan Majer in Uroš Korun.
90+4. minuta: Glavni sodnik Andrej Žnidaršič je označil konec tekme.

90+1. minuta: Četrti sodnik Marko Podgoršek je označil tri minute dodatka tekme.

90. minuta: V ekipi Domžal je Zenija Husmanija zamenjal Anže Jelar.

89. minuta: Zaradi prekrška nad Janžo je rumeni karton prejel Radujko.

87. minuta: Domžalčani so imeli lepo priložnost za znižanje zaostanka. Po podaji Janže je na prvi vratnici najprej streljal Parker. Domači so žogo odbili do Maksimovića, ki je z 10 metrov streljal v levi kot, a je z golove črte odbil eden od domačih branilcev.

Joshua Parker

86. minuta: Kocić je odlično preigraval po levi strani. Na robu kazenskega prostora je podal v sredino do Podlogarja, ki je z 11 metrov streljal po sredini gola, kjer je bil zanesljiv vratar Vidmar.

3:1 Parker; 84. minuta:
Enajstmetrovko je z izjemnim strelom pod prečko uspešno izvedel Parker.

84. minuta: Janža je z leve strani poslal predložek v kazenski prostor. V dvoboju s Parkerjem je z roko igral Bubalović in sodnik Žnidaršič je pokazal na belo točko ter domačemu branilcu pokazal rumeni karton.

3:0 Podlogar; 81. minuta:
Velenjčani so izigrali obrambo Domžal na levi strani. Pobegnil je Podlogar, ki je v kazenskem prostoru uspešno preigraval in potem z natančnim strelom neubranljivo zadel spodnji levi kot gostujočih vrat.

79. minuta: Domžalčani vršijo pritisk proti vratom Rudarja. Janža je poslal odličen predložek z leve strani. Na drugi vratnici je do strela z glavo prišel Zec, a se je z novo odlično obrambo izkazal Rozman.

Darko Zec

77. minuta: Zaradi prekrška nad Parkerjem je rumeni karton prejel Bolha.

76. minuta: V ekipi Rudarja je Stjepanovića zamenjal Bolha.

71. minuta: V ekipi Domžal je Sasho Aneffa zamenjal Goran Vuk.

66. minuta: Domžalčani so znova izpeljali nevaren napad. Živec je streljal s 25 metrov in zadel levo vratnico. Žoga se je odbila do Aneffa, ki je meril s prve, a je v kot odbil vratar Rozman.

64. minuta: Po napaki Horića na polovici Domžal je Eterović podal na levo stran do Kocića. Ta je ob Zecu prišel do strela z 12 metrov. Meril je za las mimo daljše vratnice, Rudar pa je vseeno prišel do kota. Po podaji s kota so gostje uspešno odbili. Živec je krenil v hiter protinapad in v idealnem trenutku podal na levo do Parkerja, ki je sam krenil proti domačim vratom. S 14 metrov je poizkušal s strelom v spodnji levi kot, a se je žoga od notranjega dela vratnice odbila nazaj v polje.

Joshua Parker

62. minuta: Janža je izvajal kot z leve strani. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je Zec z glavo podal do Horića. Ta je bil s hrbtom obrnjen proti vratom, zato je podal do Zeca, ki je z levico streljal mimo leve vratnice.

61. minuta: Janža je izvajal prosti strel z leve strani. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer so domači odbili do Dobrovoljca. Ta je poslal odličen predložek na drugo vratnico, kjer je iz neposredne bližine z glavo streljal Aneff. Z izjemno obrambo je Rozman žogo odbil v kot.

58. minuta: Zaradi prekrška nad Kreflom je rumeni karton prejel Gaber Dobrovoljc.

57. minuta: V ekipi Rudarja je Črnčića zamenjal Kocić.

2:0 Radujko; 53. minuta:
Klinar je pobegnil po desni strani. Poslal je nizek predložek pred vrata, kjer je iz neposredne bližine do strela prišel Eterović. Vidmar je z imenitno obrambo žogo odbil, a je bil na pravem mestu Radujko, ki je z nekaj sreče žogo spravil v mrežo.

Kenan Horić

49. minuta: Živec je priboril kot z leve strani. Žogo je pred vrata poslal Janža, domači pa so uspešno izbili.

47. minuta: Janža je na levi strani podal do Parkerja, ki je s podajo s prve našel Živca. Ta je uspel žogo spraviti nazaj do Parkerja, ki je prodrl v kazenski prostor. Poizkušal je z močno podajo pred vrata, a je bil na pravem mestu vratar Rozman.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli igralci Rudarja.

45+2. minuta: Glavni sodnik Andrej Žnidaršič je po minuti dodatka označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Zaradi prekrška nad Radujkom je rumeni karton prejel Kenan Horić. Četrti sodnik Marko Podgoršek je označil minuto dodatka.

Saša Aleksander Živec

45. minuta: Dobrovoljc je ob desni avt črti zaposlil Parkerja. Ta je močno podal v kazenski prostor, kjer so domači odbili do Dobrovoljca. Ta je z levico s prve močno meril z voleja, a je uspešno blokiral eden od domačih branilcev.

43. minuta: Domžalčani so z agresivnim pokrivanjem prišli do žoge na polovici Rudarja. Živec je na vrhu kazenskega prostora našel Parkerja, ki je poizkušal z lob udarcem. Na pravem mestu je bil vratar Rozman.

41. minuta: Živec je pobegnil po levi strani. V kazenskem prostoru se je poigral z domačimi branilci in s sedmih metrov, precej z leve, streljal za las mimo daljše vratnice.

37. minuta: Živec je priboril kot z leve strani. Po podaji istega igralca na prvo vratnico je v nov kot odbil Knezović. Živec je v drugo podal predaleč in žoga je zletela v gol avt.

1:0 Radujko; 31. minuta:
Črnčić je bil pri žogi na desni strani kazenskega prostora Domžal. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je s prve z voleja streljal Radujko. Z mojstrskim udarcem je žogo od prečke poslal v mrežo.

Sasha Aneff

29. minuta: Husmani je odbil za prvi kot domačih na tekmi. Eterović je poslal žogo pred vrata, kjer je uspešno odbil Zec.

27. minuta: Aneff je bil pri žogi na polovici Rudarja. Z odlično podajo med branilcema Rudarja je našel Parkerja, ki je bil sam pred domačimi vrati. Z močnim strelom s 14 metrov je žogo poslal za las čez zgornji desni kot vrat Rozmana.

23. minuta: Črnčić in Klinar sta izpeljala lepo akcijo po desni strani. Slednji je prodrl v kazenski prostor, kjer je podal do Eterovića, ki ni uspel streljati, je pa uspel žogo spraviti do Črnčića. Ta je prišel do strela z roba kazenskega prostora, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Vidmar.

20. minuta: Velenjčani so prišli do strela s 25 metrov. Rotman je streljal visoko čez gostujoča vrata.

18. minuta: Klinar je izgubil žogo na sredini igrišča. Maksimović je podal na levo do Janže, ki je z odlično diagonalno podajo na vrh kazenskega prostora našel Požega Vancaša. Ta je namesto strela pred vrati iskal Aneffa, a je pred njim odbil Bubalović.

Rudi Požeg Vancaš

16. minuta: Radujko je na desni strani polovice Rudarja namerno igral z roko. Po podaji Janže je Knezović odbil do Požega Vancaša. Slednji je streljal s prve, a so domači uspeli v svojem kazenskem prostoru žogo odbiti.

9. minuta: Parker je z imenitnim preigravanjem premešal obrambo domačih. Z 20 metrov je streljal proti vratom, a je meril za las mimo desne vratnice.

8. minuta: Klinar je prodiral po desni strani. Poslal je nizek predložek v kazenski prostor, kjer je Eterović s 15 metrov meril visoko čez gostujoča vrata.

2. minuta: Parker je na desni strani našel Dobrovoljca, ki je poslal nizek predložek v kazenski prostor. Tam je z enajstih metrov do strela prišel Parker, a je v zadnjem trenutku nogo podstavil Knezović in žoga je zletela za las mimo leve vratnice v kot.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.
Rudar velenje - Domžale

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO