Domžale - Zavrč 3:0 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2013/2014, 23. KOLO
sobota, 22.03.2014 ob 16:30
Športni park Domžale, 800 gledalcev
Sponzor tekme: SPC Škoda Škerjanec
Strelci: 1:0 Živec 14', 2:0 Husmani 72', 3:0 Majer 81'

Sodniki
: Damir Skomina (Koper), Bojan Ul (Šentilj v Slovenskih Goricah), Uroš Benc (Rače). Dodatna pomočnika: Matej Jug (Tolmin), Davor Drečnik (Hrastnik). Četrti sodnik: Dejan Patarić (Izola). Delegat: Sandi Kranjec (Grosuplje).

Domžale - Zavrč 3:0

DOMŽALE ZAVRČ
41 Vidmar Nejc 21 Bešenič Luka
5 Zec Darko 6 Murko Peter
6 Horić Kenan 8 Šafarič Nikola
11 Živec Saša Aleksander 10 Kelenc Doris
23 Parker Joshua Kevin Stanley 11 Čeh Sandi
26 Aneff Sasha Medrano Rosso 14 Sambolec Boris
27 Dobrovoljc Gaber 16 Čeh Aleš
37 Majer Žan 18 Kresinger Dino
64 Janža Erik 19 Dugolin Andrej
88 Korun Uroš 20 Golubar Josip
90 Husmani Zeni 22 Matjašič Jure


1 Balažič Izidor 1 Fink Gregor
6 Požeg Vancaš Rudi 2 Kokol Miha
9 Vuk Goran 9 Smrekar Dominik
15 Gorenc Stankovič Jon 15 Kurbus Dejan
17 Kovjenić Marko 23 Fuček Josip
16 Jelar Anže 25 Brlečič Mario
92 Kous Žiga 28 Težak Karlo

Strelci: 1:0 Živec 14', 2:0 Husmani 72', 3:0 Majer 81'
Menjave:
Domžale: Aneff - Požeg Vancaš 65', Majer - Jelar 82', Parker - G. Vuk 86'
Zavrč: Kelenc - Fuček 46', Matjašič - Smrekar 56, S. Čeh - Kurbus 58', Kresinger 61'
Rumeni kartoni: Korun 31', Majer 52', Dobrovoljc 56'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni bilo Slobodana Vuka, Nejca Skubica, Aladina Šišića, Aleksa Pihlerja in Nemanje Maksimovića, ki se je lažje poškodoval na zadnjem treningu pred tekmo. Uroš Korun je pod vodstvom Luke Elsnerja prvič zaigral v zvezni liniji.

90+1. minuta: Glavni sodnik Damir Skomina je po slabi minuti dodatka označil konec tekme.

90+1. minuta: Dobrovoljc je bil pri žogi globoko na desni strani polovice Zavrča. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je bil povsem sam Jelar. Njegov prvi strel z glavo je uspešno odbil Bešenić, drugega z nogo pa je igralec Domžal poslal čez gostujoča vrata.

88. minuta: Goran Vuk je priboril kot z desne strani. Po podaji Živca je na prvi vratnici uspešno odbil Dugolin.

Žan Majer

86. minuta: V ekipi Domžal je Joshuo Parkerja zamenjal Goran Vuk.

83. minuta: Živec se je znova izkazal s samostojnim prodorom. Z vrha kazenskega prostora je nevarno streljal, a je meril za las previsoko.

82. minuta: V ekipi Domžal je Žana Majerja zamenjal Anže Jelar.

3:0 Majer; 81. minuta: Parker je z odlično potezo na polovici Zavrča žogo spravil do Majerja. Ta je v ogenj poslal Požega Vancaša, ki je na robu kazenskega prostora preigraval. Podal je v sredino, kjer se je odlično znašel Majer. Žogo si je namestil za strel in potem močno sprožil z levico. Vratar Bešenić se je žoge sicer dotaknil, a je bil strel premočan in Domžalčani so povedli s 3:0.

Zeni Husmani

78. minuta: Domžalčani so odlično kombinirali pred kazenskim prostorom Zavrča. Do strela je prišel Dobrovoljc, a je v zadnjem trenutku uspešno blokiral Murko. Po kotu z desne strani se je v kazenskem prostoru odlično znašel Zec, ki je podal pred vrata. Tam je do strela prišel Horić, a je goste rešila prečka.

2:0 Husmani; 72. minuta:
Domžalčani so izpeljali odlično akcijo po desni strani. Akcijo s podajami s prve so izpeljali Dobrovoljc, Majer in Požeg Vancaš, ki je na robu kazenskega prostora podal do Husmanija. Ta je s 25 metrov streljal s prve in z lob udarcem premagal vratarja Bešenića. Evrogol nogometaša Domžal.

67. minuta: Majer je izvajal kot z desne strani. V kazenskem prostora je do strela z glavo prišel Korun, a je žoga zletela visoko čez gostujoča vrata.

65. minuta: V ekipi Domžal je Sasho Aneffa zamenjal Rudi požeg Vancaš.

Uroš Korun

65. minuta: Po podaji Parkerja je Korun pobegnil po desni strani. Sam je prišel pred gostujočega vratarja, ki je močan strel Domžalčana odlično odbil v kot.

61. minuta: Živec je prodrl po levi strani. Na kratko je podal do Parkerja, ki je iz težkega položaja streljal s prve. Vratar Bešenić je žogo ujel.

61. minuta: Zaradi simuliranja je rumeni karton prejel Kresinger.

59. minuta: Zavrč je agresivno pokril domače na njihovi polovici. Do žoge je prišel Smrekar, ki je streljal z dobrih 20 metrov. Dobro postavljeni vratar Vidmar je žogo uspešno ujel.

Joshua Parker

58. minuta: V ekipi Zavrča je Sandija Čeha zamenjal Kurbus.

56. minuta: Zaradi prekrška nad Sambolecom je rumeni karton prejel Gaber Dobrovoljc. V ekipi Zavrča je Matjašiča zamenjal Smrekar.

54. minuta: Zavrč je prišel do prvega strela iz igre. Šafarić je meril s slabih tridesetih metrov, a je žoga zletela čez domača vrata.

54. minuta: Živec je ukradel žogo na polovici Zavrča. Prodrl je v kazenski prostor, kjer je z leve strani poizkušal s strelom v dolgi kot, a je meril nenatančno.

Kenan Horić

52. minuta: Zaradi simuliranja je rumeni karton prejel Žan Majer.

48. minuta: Na polovici Domžal je Fuček z glavo v obraz zadel Janžo, ki pa je lahko nadaljeval z igro.

46. minuta: V ekipi Zavrča je Kelenca zamenjal Fuček. Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Zavrča.

Med odmorom sta se zbranim gledalcem predstavili selekciji do 9 in 11 let, ki sta osvojili naslov prvaka v letošnji izvedbi Zimske lige.

Selekciji U9 in U11

45+1. minuta: Damir Skomina je brez podaljška označil konec prvega polčasa.

45. minuta: Majer je priboril kot z desne strani. Janža je poslal predložek na prvo vratnico, kjer je prekršek storil Korun.

40. minuta: Aneff je priboril prosti strel na desni strani polovice Zavrča. Po podaji Janže je bil v kazenskem prostoru gostov najvišji Kresinger.

36. minuta: Uroš Korun je nesrečno poslal žogo v kot. Kelenc je podal z desne strani, na prvi vratnici pa je uspešno odbil Parker.

Sasha Aneff

31. minuta: Po napaki Domžal je Zavrč krenil v hiter protinapad. Matjašič je podal navzven, kjer je do strela prišel Aleš Čeh. Pred kazenskim prostorom je žoga v roko zadela Koruna in gostje so prišli do prostega strela z 18-tih metrov. Igralec Domžal je prejel tudi rumeni karton. Prosti strel je izvajal Aleš Čeh, ki je meril po sredini gola. Tam je bil dobro postavljeni vratar Vidmar, ki je žogo zanesljivo ujel.

29. minuta: Aneff je priboril prosti strel na polovici Zavrča. Po predložku Janže so gostje odbili v kot z desne strani. Janža je poslal predložek pred vrata, kjer je s pestmi uspešno odbil vratar Bešenić.

20. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Živec je na desni strani našel Parkerja, ki je prodrl v kazenski prostor. Na kratko je podal v sredino, kjer Aneff ob strelu žoge ni dobro zadel.

1:0 Živec; 14. minuta:
Domžalčani so dolgo časa kombinirali v bližini kazenskega prostora Zavrča. Parker je z leve strani podal v sredino do Živca, ki se je z dvajsetih metrov odločil za strel. Natančno je meril v spodnji levi kot, kjer se je žoga od vratnice odbila v mrežo.

Saša Aleksander Živec

13. minuta: Majer je začel akcijo na polovici Domžal. Na sredini je našel Živca, ki je podaljšal na levo do Janže. Slednji je poslal nevaren predložek pred vrata, kjer je z glavo iz težkega položaja streljal Aneff. Na pravem mestu je bil Bešenić.

8. minuta: Živec je na sredini igrišča ukradel žogo Kresingerju. Ta je prišla do Parkerja, ki je prodiral proti vratom. Gostje so ga zaustavili s prekrškom, a je sodnik Skomina pustil prednost, saj je do žoge prišel Aneff, ki je s 25 metrov streljal proti vratom. Na pravem mestu je bil vratar Bešenić.

3. minuta: Parker je priboril kot z leve strani. Živec je poslal predložek na prvo vratnico, kjer je uspešno z glavo odbil Dugolin.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.
Domzale - Zavrč

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO