Domžale - Kapfenberg 0:0 (foto)

MEDNARODNA PRIJATELJSKA TEKMA
petek, 21.02.2014 ob 15:00
Športni park Domžale, 70 gledalcev

Sodniki:
Miodrag Čiča (Kranj), Primož Zupančič (Moravče), Matej Vojska (Dob).

Nemanja Maksimović

DOMŽALE KAPFENBERG SV (AUT)
41 Vidmar Nejc 1 Lukse Andreas
2 Skubic Nejc 3 Golner Manfred (82')
5 Zec Darko 5 Otter David (46')
9 Vuk Goran (67') 8 Haselberger Christian (82')
11 Živec Saša Aleksander 9 Ali Oasman
19 Maksimović Nemanja (70') 10 Senčar David (75')
23 Parker Joshua Kevin Stanley 14 Felferning Markus (46')
37 Majer Žan 15 Grgić Mario
64 Janža Erik (77') 16 Bingoel Ibrahim (69')
88 Korun Uroš (77') 33 Sharifi Naim
90 Husmani Zeni 35 Lavrič Klemen (75')


1 Balažič Izidor 12 Nicht Christoph
6 Horić Kenan (77') 2 Nutz Gerald (69')
15 Gorenc Stanković Jon (70') 4 Fink David
31 Ožbolt Alen (67') 6 Zisser Pascal (82')
77 Gabrić Drago 17 Labus Robert (82')
92 Kous Žiga (77') 19 Harrer David (46')
21 Farenleittner Marcus (75')
25 Hirschhofer Thomas (75')
34 Lendrić Ivan (46')

Domžalčane čaka v soboto ob 14:00 v Domžalah tekma s kranjsko Zarico, zato je tokrat v kadru dvakratnih slovenskih prvakov le 17 igralcev.

90+2. minuta: Konec tekme.

90+1. minuta: Zaradi prekrška nad Skubicem je rumeni karton prejel Nutz.

88. minuta: Zaradi simuliranja je rumeni karton prejel Ali.

76. minuta: Kapfenberg je prišel do zaključnega strela. S 25 metrov je poizkušal Ali, ki je meril v spodnji levi kot domačih vrat. Zanesljiv je bil vratar Vidmar.

74. minuta: Domžalčani so izpeljali lepo akcijo na polovici nasprotnika. Majer je zaposlil Gorenca Stankoviča, ki je lepo preigraval in nevarno streljal z desnega roba kazenskega prostora. Žoga je zletela za las mimo daljše vratnice.

72. minuta: Ali je bil pri žogi na desni strani kazenskega prostora Domžal. Po predložku pred vrata je Zec žogo izbil do Senčarja, ki je močno sprožil z voleja. Žoga je zletela mimo leve vratnice.

68. minuta: Husmani je na polovici Kapfenberga podal do Majerja. Ta je s 30 metrov poizkušal s strelom, a je meril mimo desne vratnice.

67. minuta: Zaradi prekrška nad Parkerjem je rumeni karton prejel Golner.

59. minuta: Domžalčani so dobro kombinirali na vrhu kazenskega prostora Kapfenberga. Do strela z voleja je prišel Goran Vuk, ki je meril mimo desne vratnice.

56. minuta: Vidmar je bil pri žogi pred svojimi vrati. Na kratko je podal do Maksimovića, ki je slabo sprejel žogo. Do nje je prišel Lendrić, ki je s 15 metrov močno streljal v dolgi kot. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Nejc Vidmar.

50. minuta: Domžalčani so prišli do prvega strela v drugem polčasu. S 25 metrov je poizkušal Parker, a je bil na golovi črti zanesljiv vratar Lukse.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

45+1. minuta: Konec prvega polčasa.

43. minuta: Domžalčani so izpeljali lepo akcijo pred kazenskim prostorom Kapfenberga. Janža je poslal predložek z leve strani, na drugi vratnici pa je Goran Vuk z glavo streljal mimo leve vratnice.

40. minuta: Domžalčani so poslali dolgo podajo v kazenski prostor Avstrijcev. Po poizkusu Majerja in slabem posredovanju gostujoče obrambe je Goran Vuk prišel do žoge, a ni uspel učinkovito zaključiti.

38. minuta: Husmani je z agresivno igro ukradel žogo gostom na sredini igrišča. Prodrl je proti kazenskemu prostoru Kapfenberga in v pravem trenutku podal na levo do Parkerja. Ta je s 14 metrov z levico močno meril na prvo vratnico, a je vratar Lukse žogo odbil v kot.

32. minuta: Skubic je izvajal kot z desne strani. Po predložku v kazenski prostor je Zec prišel do strela z glavo. Žoga je na levi vratnici prišla do Gorana Vuka, ki je s petih metrov z voleja meril previsoko.

29. minuta: Majer je prodiral po desni strani. Po tleh je podal do Živca, ki je najprej odlično preigraval, potem pa je z 20 metrov nevarno meril v zgornji desni kot. Vratar Lukse je žogo le spremljal s pogledom, a je strel zletel za las čez gol.

26. minuta: Majer je z desne strani poslal predložek na drugo vratnico, kjer je Parker poizkušal s prve podati pred vrata. Podajo je prestregel vratar Lukse, ki pa je potem žogo slabo vrgel proti svojim branilcem. Prestregel je Živec, ki je poizkušal z lob udarcem, a je meril nekoliko premočno in žoga je zletela čez gol.

22. minuta: Goran Vuk je priboril prosti strel slabih 30 metrov od vrat gostov. Janža je nevarno meril pod prečko, vratar Lukse pa je žogo s konicami prstov odbil v kot. Po podaji s kota je na desni strani do žoge prišel Skubic. Po predložku na drugo vratnico je z glavo poizkušal Parker, a je bil zanesljiv vratar Lukse.

10. minuta: Felferning je prodiral po levi strani. Poslal je nizek predložek pred vrata, kjer je z enajstih metrov streljal Lavrič. Vratarja Vidmarja je rešila desna vratnica.

9. minuta: Avstrijci so prvi zapretili proti nasprotnikovim vratom. Lavrič je na kratko podal do Bingoela, ki je nekoliko z desne močno sprožil. S 14 metrov je meril mimo desne vratnice.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Kapfenberga.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO