Selekcija do 10 let druga v Kamniku

V nedeljo, 8.2.2014, je v organizaciji KMN Bakovnik v Kamniku potekal tradicionalen dvoranski nogometni turnir selekcije do 10 let.  Na turnirju je sodelovalo 16 ekip, med katerimi sta bili tudi ekipi NK Domžale A in B. Boljša je bila prva, ki je turnir končala na odličnem drugem mestu.NK Domžale

Tekme so bile odigrane po sistemu štirje igralci in vratar, z odbojno žogo velikosti štiri, igralni čas pa je bil enkrat 15 minut. Šestnajst sodelujočih ekip je bilo razdeljenih v štiri predtekmovalne skupine, iz katerih sta se v četrtfinale uvrstili prvouvrščeni ekipi. Obe ekipi Domžal sta na turnirju pokazali všečen nogomet, čeprav je ekipa "B" izpadla v četrtfinalu.  

Ekipa"A" je zaigrala v velikem finalu, v katerega sta se uvrstili še ekipi NK Rudar Trbovlje in NK Brinje. V prvi tekmi so Domžalčani z zelo dobro igro premagali Brinje in si močno povečali možnost za osvojitev turnirja. Sledil je obračun med Rudarjem in Brinjami. Boljši so bili igralci iz Trbovelj, tako da je o končnem zmagovalcu odločala prav zadnja tekma turnirja med Rudarjem in Domžalami. V izenačenem dvoboju so zmagali igralci iz Trbovelj in zasluženo osvojili turnir.

Pohvaliti moramo obe ekipi Domžal, saj sta pokazali zelo dober nogomet. Z glasnim navijanjem so se izkazali tudi starši, ki si dodali svoj del k zelo uspešnim predstavam nogometašev na tem turnirju.

NK Domžale A: Kepic Jure, Bogovič Izak, Jerin Luka, Ficko Jon, Škofljanc Ažbe, Šimat Luka, Martinc Miha, Filipovski Filip, Pouh Matija.

NK Domžale B: Gorenc Matic, Šircelj Jure, Potočnik Rok, Hunt Vodopivec Aleks, Benček Nejc, Čosič Aleks, Luka Štros, Rovšek Jan.

Tekst: Mile Stankovič, trener selekcije do 10 let

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO