Domžale - Radomlje 3:1 (foto)

PRIJATELJSKA TEKMA
petek, 31.01.2014 ob 15:00
Igrišče z umetno travo v Športnem parku Domžale,100 gledalcev
Strelci: 1:0 Vuk S. 6', 2:0 Vuk S. 33', 3:0 Živec 43', 3:1 Ciriković 73'

Domžale - Radomlje

DOMŽALE 1. POLČAS
DOMŽALE 2. POLČAS
41 Nejc Vidmar 1 Balažič Izidor
2 Skubic Nejc 3 Šišić Aladin
5 Zec Darko 9 Vuk Goran (Ožbolt Alen 82')
10 Vuk Slobodan 15 Gorenc Stanković Jon
11 Živec Saša Aleksander 16 Jelar Anže (Rudonja Roy 82')
19 Maksimović Nemanja 18 Pihler Aleks (Horić Kenan 75')
23 Parker Joshua Kevin Stanley 24 Aneff Sasha Medrano Rosso
37 Majer Žan 27 Dobrovoljc Gaber
64 Janža Erik 64 Janža Erik (Rems Tadej 60')
88 Korun Uroš 77 Gabrić Drago (Požeg Vancaš Rudi 82')
92 Husmani Zeni 92 Kous Žiga

V ekipi Domžal priložnosti za igro nista dobila Marko Kovjenić in vratar Ajdin Mulalić. Aladin Šišić je desni krilni nogometaš iz Bosne in Hercegovine, ki je na preizkušnji.


90+1. minuta: Konec tekme. Domžalčani so tudi na drugi prijateljski tekmi v letu 2014 dosegli zmago.

85. minuta: Rudonja je prodrl po levi strani. Prišel je vse do gostujočih vrat, kjer je njegov strel ubranil vratar Radomelj.

3:1 Ciriković; 73. minuta:
Gostje so bili znova nevarni. Ciriković je bil sam pred vratarjem Balažičem in z rutiniranim strelom v desni kot je dosegel prvi gol gostov.

72. minuta: Prvo priložnost na tekmi so si priigrali tudi Radomljani. Sam je pred domača vrata prišel Jernej Papež, ki je močno streljal. Vratar Balažič je z odlično obrambo žogo odbil v prečko.

69. minuta: Goran Vuke je krenil v hiter protinapad po levi strani. Na vrhu kazenskega prostora je podal na desno do Gabrića. Ta je prodrl proti vratom in s strelom v desni kot meril za las mimo vrat.

63. minuta: Po kotu Domžal je žoga prišla do Šišića, ki si je na desni strani z lepim prodorom pripravil prostor za strel. S 14 metrov je močno streljal pod prečko, vratar Radomelj pa je žogo odbil v kot. Po podaji Pihlerja je Jelar z glavo streljal mimo desne vratnice.

54. minuta: Janža je bil pri žogi na levi strani polovice Radomelj. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je do strela prišel Šišić. Iz težkega položaja je meril mimo vrat.

50. minuta: Zavrl je na sredini igrišča slabo podal nazaj proti svojim branilcem. Žogo je prestregel Goran Vuk, ki je bil hitrejši tudi od vratarja gostov. Žogo si je poslal nekoliko predaleč, zato je z leve strani poizkušal s podajo pred vrata, kjer pa je pred Aneffom odbil vratar Radomelj, ki se je pravočasno vrnil. 

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli igralci Domžal.

45+1. minuta: Konec prvega polčasa, v katerem Domžalčani gostom niso dovolili niti ene priložnosti, pokazali pa so odlično igro tako v fazi obrambe kot tudi v napadu.

3:0 Živec; 43. minuta:
Domžalčani so izpeljali lepo akcijo na polovici Radomelj. Majer je z vrhunsko podajo v kazenskem prostoru našel Živca, ki je bil sam pred vratarjem Andrićem. Z rutiniranim strelom v spodnji desni kot je žogo pospravil v mrežo.

2:0 Vuk S.; 33. minuta:
Živec je na levi strani našel Parkerja, ki je poslal nizek predložek pred vrata. Odlično je utekel Slobodan Vuk, ki je z glavo pospravil žogo v mrežo.

32. minuta: Živec je izvajal kot z leve strani. Njegov predložek pred vrata je izkoristil Parker, ki je streljal z glavo. Gostje so odbili z golove črte.

31. minuta: Domžalčani popolnoma nadzirajo dogajanje na igrišču. Skubic je z desne strani poslal odličen predložek na drugo vratnico, kjer je Slobodan Vuk z glavo streljal mimo leve vratnice. V nadaljevanju akcije so domači prišli do kota. Po podaji Majerja in odbiti žogi obrambe je do strela z 20 metrov streljal Živec. Z voleja je meril nekoliko previsoko.

16. minuta: Domžalčani so izpeljali hitro akcijo po desni strani. Husmani je poslal predložek pred vrata, kjer je z glavo nevarno streljal Slobodan Vuk. S konicami prstov je vratar Andrić žogo odbil v kot.

8. minuta: Domžalčani so znova nevarno prodirali po levi strani. Na vrhu kazenskega prostora je do močnega strela prišel Husmani, a je bil vratar Vjekoslav Andrić na golovi črti zanesljiv.

1:0 Vuk S.; 6. minuta:
Parker je bil pri žogi na polovici Radomelj. Na kratko je podal na levo do Janže, ki je s prve poslal odličen predložek pred vrata. Tam je bil na pravem mestu Slobodan Vuk, ki je z glavo neubranljivo zadel spodnji levi kot gostujočih vrat.

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli igralci Radomelj.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO