NKD TV: Leto 2013 bo ostalo v lepem spominu

Nejc Vidmar je edini igralec članskega moštva Nogometnega kluba Domžale, ki je v jesenskem delu prvenstva na igrišču prebil od prve do zadnje minute. 24-letni čuvaj mreže je z odličnimi predstavami skozi celotno koledarsko leto 2013 še enkrat več dokazal, da sodi med najboljše vratarje v Prvi ligi Telekom Slovenije.

Nejc Vidmar

Tekma proti kranjskemu Triglavu je bila za energičnega Ljubljančana, ki je poleti postal tudi oče hčerki Zali, že 108. v najmočnejši slovenski ligi. V koledarskem letu 2013 je nastopil na 35-tih prvenstvenih tekma, na katerih je kar 14-krat ohranil mrežo nedotaknjeno, sedemkrat v spomladanskem delu minule sezone in sedemkrat v tekoči sezoni. Nasprotniki Domžal so imeli v letošnji sezoni na voljo tudi štiri enajstmetrovke in v tem segmentu se Vidmar lahko pohvali s polovično uspešnostjo. V 5. kolu je Jože Benko ob Kamniški Bistrici na gol na južni strani igrišča streljal previsoko, v 12. kolu pa je prvi strelec lige Massimo Coda na druga vrata iste zelenice streljal veliko natančneje, a se je z imenitno obrambo izkazal domači čuvaj mreže. Obe tekmi sta se končali z neodločenim izidom 1:1.

Nejc Vidmar

S prvim vratarjem Domžal smo se sprehodili čez celotno leto 2013, nekoliko podrobneje pa smo obdelali jesenski del sezone. Vidmar je s svojimi predstavami nadvse zadovoljen, nekoliko manj pa ga veseli pogled na lestvico in točkovni izkupiček. Po njegovih besedah mora ekipa spomladi prikazati bolj konstantne igre in redno zbirati točke.  


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO