Se vidimo prihodnje leto...

Večina nogometašev članskega moštva Nogometnega kluba Domžale je po prosti nedelji danes opravila zadnji trening v letošnjem koledarskem letu. Vadba je potekala v sproščenem vzdušju, svoje zaprašene nogometne čevlje pa so iz kota vzeli tudi člani strokovnega vodstva in zdravstvene službe.

Zaključno kosilo

V turnirju treh ekip, ki so se pomerile na polovici igrišča z umetno travo, so ''nekdanji'' mojstri nogometa pokazali, da še niso za v staro šaro. Luka Elsner, Rok Hanžič, Janez Strajnar, Jan Košir ter fizioterapevta Martin Zupančič in Miran Kovačič so ob pomoči vratarja Izidorja Balažiča, Draga Gabrića in Uroša Koruna pokazali največ motivacije in dosegli dve zmagi.

Stane Oražem

Po treningu je sledilo zaključno kosilo z vodstvom in upravo kluba. Predsednik dvakratnih državnih prvakov Stane Oražem se je vsem prisotnim zahvalil za zelo dobro opravljeno delo v iztekajočem letu. Poudaril je, da se je s prihodom Luke Elsnerja na klop članskega moštva klub vrnil k svojemu osnovnemu načelu, biti prijazen in spoštljiv do vseh, ki so zajeti v ustroj organizacije. Ob koncu je predsednik poudaril pomen pripadnosti klubu, izrazil popolno podporo strokovnemu vodstvu in zaupanje v igralce, ki so po mnenju vodstva kluba spomladi sposobni nadoknaditi točkovni primanjkljaj do ekip z vrha lestvice.

Luka Elsner

Besedo je dobil tudi glavni trener Luka Elsner, ki se je vsem prisotnim zahvalil za opravljeno delo v jesenskem delu sezone. Predstavil je smernice dela za prihodnost in opozoril, da bo od igralskega kadra v novem letu zahteval veliko več, saj je v uvodnem delu svojega dela na mestu glavnega trenerja postavil minimalne standarde delovanja.  Poudaril je pomen pripravljalnega obdobja, zato od igralcev pričakuje, da se po zimskem odmoru v klub vrnejo fizično primerno pripravljeni in predvsem motivirani.

Ekipa

Igralci, ki so v prvenstvu nosili glavno breme, so se po kosilu odpravili na zaslužen dopust, preostali pa bodo vadili do konca tedna. Zimske priprave se bodo predvidoma začele v ponedeljek, 13. januarja 2014.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO