Domžale - Triglav Kranj 4:1

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2013/2014, 20. KOLO
sobota, 07.12.2013 ob 15:00
Športni park Domžale, 300 gledalcev
Strelci: 1:0 Vuk S. 7', 2:0 Vuk S. 18', 3:0 Dobrovoljc 40', 4:0 Aneff 71', 4:1 Majcen 78'

Sodniki:
Matej Jug (Tolmin), Borut Kopač (Idrija), Uroš Bensa (Kojsko). Dodatna pomočnika: Davor Drečnik (Hrastnik), Roberto Ponis (Koper). Četrti sodnik: Matej Žunič (Kranj). Delegat: Slavko Režonja (Turnišče)

Domžale - Triglav Kranj 4:1

DOMŽALE TRIGLAV KRANJ
41 Nejc Vidmar
28 Pelko Žan
2
Skubic Nejc 3 Šturm Klemen
10 Vuk Slobodan 4 Zolić Edvin
16 Jelar Anže 5 Diallo Lamin
19 Maksimović Nemanja 6 Klemenčič Tilen
26 Aneff Sasha Medrano Rosso 8 Peternel Matej
27 Dobrovoljc Gaber 10 Krcić Alen
37 Majer Žan 17 Šmit Vlado
64 Janža Erik 21 Poljanec Blaž
88
Korun Uroš 66 Stjepanović Bernard
90
Husmani Zeni 99 Majcen Luka


1 Balažič Izidor 1 Curanović Darjan
7 Požeg Vancaš Rudi 24 Mlakar Tilen
9 Vuk Goran 30 Bojić Mojmir
15 Gorenc Stanković Jon 31 grvala Ernest
18 Pihler Aleks 32 Ivanuša David
29 Balkovec Jure 45 Bukara Igor
31 Ožbolt Alen

Strelci: 1:0 Vuk S. 7', 2:0 Vuk S. 18', 3:0 Dobrovoljc 40', 4:0 Aneff 71', 4:1 Majcen 78'

Menjave:
Domžale: S. Vuk - G. Vuk 69', Aneff - Ožbolt 75', Majer - Gorenc Stanković 77'
Triglav Kranj: Šmit - Bukara 28', Poljanec - Bojić 65', Peternel - Grbala 86'
Rumeni kartoni: Husmani 33', Peternel 36', Bojić 67'
Rdeči karton: /

V ekipi Domžal zaradi poškodb ni bilo Tadeja Remsa, Marka Kovjenića, Draška Božovića, Darka Zeca in Joshue Parkerja. Kapetanski trak bo tako kot v Celju na roki vratarja Nejca Vidmarja.90+4. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec tekme in Domžalčani so dosegli šesto zmago v sezoni.

90+1. minuta: Bukara je prodiral po desni strani polovice Domžal. Znotraj kazenskega prostora se je odločil za močan strel. Vratar Vidmar je s pomočjo vratnice zadržal tri gole prednosti domačih.

90+1. minuta: Četrti sodnik Matej Žunič je označil tri minute dodatka tekme.

86. minuta: V ekipi Triglava je Peternela zamenjal Grvala.

82. minuta: Goran Vuk in Alen Ožbolt sta z dvojno podajo izigrala obrambo Triglava. Goran je nekoliko z leve sam prišel pred vrata, kjer pa je s sedmih metrov meril previsoko.

80. minuta: Krcić je prodrl po levi strani. V kazenskem prostoru je žogo zavrnil do Majcna, ki je streljal. Na golovi črti je poizkušal še Peternel, vendar se je z izjemno obrambo izkazal Vidmar.

4:1 Majcen; 78. minuta: Po napaki Dobrovoljca je do žoge prišel Bukara. Za hrbtom domačih branilcev je našel Majcna, ki je z rutiniranim strelom v spodnji levi kot premagal vratarja Vidmarja. 

77. minuta: V ekipi Domžal je Žana Majerja zamenjal Jon Gorenc Stanković.

75. minuta: V ekipi Domžal je Sasho Aneffa zamenjal Alen Ožbolt.

75. minuta: Husmani je izvajal prosti strel z desne strani polovice Triglava. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je do strela prišel Korun. Z obrambo se je izkazal vratar Pelko.

4:0 Aneff; 71. minuta:
Majer je z leve strani poslal predolg predložek. Dovolj hiter je bil Jelar, ki je s prve žogo podal do Skubica. Slednji je poslal odličen predložek pred vrata, kjer je popolnoma osamljeni Aneff žogo z glavo poslal v mrežo.

69. minuta: V ekipi Domžal je Slobodana Vuka zamenjal brat Goran Vuk.

69. minuta: Jelar je pobegnil po desni strani. Po tleh je podal v kazenski prostor, kjer si je prostor za strel pripravil Slobodan Vuk. S prefinjenim strelom je stresel prečko.

67. minuta: Zaradi prekrška nad Žanom Majerjem je rumeni karton prejel Bojić.

66. minuta: Slobodan Vuk je bil v prodoru na polovici Triglava. Njegov strel so gostujoči branilci odbili do Jelarja, ki je s prve zaposlil Aneffa. Ta se je otresel svojega čuvaja in z 18 metrov meril za las čez gol.

65. minuta: V ekipi Triglava je Poljanca zamenjal Bojić.

58. minuta: Majcen je prodiral proti kazenskemu prostoru Domžal. 25 metrov od vrat se je odločil za močan strel, žoga je zadela Dobrovoljca in končala v kotu. Po kotu brez nevarnosti za domača vrata.

57. minuta: Skubic je bil pri žogi na desni strani polovice Triglava. Poslal je nizek predložek pred vrata, kjer je na prvi vratnici do strela prišel Vuk. Strelec dveh golov je tokrat zadel zunanji del mreže.

52. minuta: Domžalčani so izpeljali odličen protinapad. Slobodan Vuk je prodrl po desni strani. Poslal je žogo na vrh kazenskega prostora do Husmanija, ki je s 14 metrov meril mimo leve vratnice.

49. minuta: Triglav je prišel do prostega strela na polovici Domžal. S 30 metrov je močno sprožil Stjepanović, žogo pa je s pestmi odbil vratar Vidmar.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Triglava.

45+2. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Matej Žunič je označil minuto dodatka prvega polčasa.

3:0 Dobrovoljc; 40. minuta:
Majer je izvajal kot z leve strani. Po podaji na prvo vratnico so gostje ponovno odbili do Majerja. Ta je na kratko podal do Husmanija, ki je poslal predložek na drugo vratnico. Tam je Aneff žogo z glavo podal pred vrata, kjer se je najbolje znašel Dobrovoljc, ki je iz neposredne bližine z glavo zadel v polno.

38. minuta: Triglav je prišel do prvega kota na tekmi. Z leve strani je na prvo vratnico podal Bukara, žogo pa je odbil Vuk. Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Jelar je izkoristil neodločnost gostujočih igralcev. Krenil je v kazenski prostor, kjer je podal v sredino do Husmanija. Slednji je streljal, a je z golove črte v kot odbil Klemenčič.

36. minuta: Zaradi prekrška nad Erikom Janžo je rumeni karton prejel Peternel.

33. minuta: Zaradi prekrška nad Poljancem je rumeni karton prejel Zeni Husmani.

28. minuta: Janža je na levi strani polovice Triglava našel Aneffa. Urugvajec je prodrl proti kazenskemu prostoru gostov, kjer se je odločil za strel v zgornji levi kot vrat. Z 20 metrov je meril za las nenatančno. V ekipi Triglava je poškodovanega Šmita zamenjal Bukara.

2:0 Vuk S.; 18. minuta:
Maksimović je bil znova pri žogi na polovici Triglava. Z odlično podajo za hrbet domače obrambe je našel Slobodana Vuka, ki je bil sam pred vratarjem Pelkom. S strelom med nogama je podvojil vodstvo Domžal.

16. minuta: Maksimović je bil pri žogi na polovici Triglava. Poslal je predložek za hrbet obrambe gostov, kjer je z glavo streljal Vuk. S 14 metrov je meril čez vrata Pelka.

1:0 Vuk S.; 7. minuta:
Aneff je začel akcijo na desni strani polovice Triglava. V ogenj je poslal Skubica, ki je poslal nizek predložek pred vrata. Zolić je odbil nazaj do Skubica, ki je znova podal v kazenski prostor. Lepo podajo po tleh je izkoristil Slobodan Vuk, ki je z močnim strelom z 10 metrov neubranljivo zadel desni kot nemočnega Pelka.

5. minuta: Sodnik Jug na sredini igrišča ni zapiskal prekrška nad Janžo. Triglav je krenil v protinapad, kjer je Krcić na vrhu kazenskega prostora podal na levo do Majcna. Ta je s 14 metrov sprožil v dolgi kot, a je žogo brez težav zaustavil vratar Vidmar.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Domzale - Triglav KranjPOKROVITELJ TEKME:
D Tours

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO