NKD TV: Vemo, kako do točk v Mariboru

Nogometaši Domžal bodo zadnji trojček tekem v jesenskem delu sezone začeli v Ljudskem vrtu.  Dvakratni državni prvaki so prvi del reprezentančnega odmora izkoristili za regeneracijo in povrnitev moči, v tem tednu pa je bila na sporedu temeljita priprava na dvoboj z Mariborom. Aktualni prvak je tudi v letošnji sezoni na vrhu prvenstvene lestvice, kjer ima s tekmo manj dve točki prednosti pred Luko Koper in Zavrčem.

Luka Elsner

Na drugi strani Domžalčani na lestvici zasedajo šesto mesto in za Štajerci zaostajajo enajst točk. V Ljudski vrt odhajajo neobremenjeni, a z veliko željo po uspehu. Dvakratni državni prvaki so na zadnjih tekmah prikazali dobro igro, ki pa ni bila nagrajena z rezultatom. Na zadnjih štirih prvenstvenih tekmah so remizirali proti Zavrču in velenjskemu Rudarju ter izgubili proti Luki Koper in ljubljanski Olimpiji. Luka Elsner je prepričan, da bodo njegovi varovanci dali vse od sebe in da so se sposobni domov vrniti tudi s točkami.


Tekma med Mariborom in Domžalami, ki jo boste lahko v živo spremljali tudi na naši spletni strani, se bo na stadionu Ljudski vrt v Mariboru začela v soboto, 23. novembra ob 17:00. Srečanje bo vodila sodniška trojka Roberto Ponis (Koper), Manuel Vidali (Gračišče) in Dejan Patarić (Izola), delo četrtega sodnika pa bo opravljal Damir Skomina (Koper). Domžalsko strokovno vodstvo ne bo moglo računati na poškodovane Marka Kovjenića, Draška Božovića in Tadeja Remsa.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO