NKD TV: Igrišče zapuščali s solzami v očeh

Nogometaši Domžal so v sredo, kljub minimalni zmagi proti Olimpiji, zelenico Športnega parka zapuščali sklonjenih glav. Izkazalo se je, da jih je slab dan na prvi tekmi v ljubljanskih Stožicah stal uvrstitve v polfinale slovenskega pokala, saj so ob Kamniški Bistrici povsem zasenčili Zmaje. Še posebej to velja za drugi polčas, ki so ga tako rekoč v celoti preživeli na polovici nasprotnika.

Domžale - Olimpija 1:0

Domžalčani so za podaljšek potrebovali dva zadetka. Prvega je v 51. minuti dosegel Zeni Husmani, za drugega pa je na koncu zmanjkalo časa, čeprav so imeli dvakratni državni prvaki dve imenitni priložnosti, ki jih niso uspeli izkoristiti. Pri izidu 0:0 je Slobodan Vuk iz neposredne bližine stresel prečko, v 86. minuti pa je debitant Alen Ožbolt izgubil dvoboj ena na ena z gostujočim vratarjem Elvisom Džafićem.

Luka Elsner

Trener Luka Elsner je po povratni tekmi opozoril na povprečno igro v prvem polčasu, kar se njegovi ekipi dogaja že nekaj tekem. Z igro v drugem delu tekme je bil zadovoljen in velika želja igralcev po uspehu mu vliva veliko optimizma za nadaljevanje sezone.  Nekaj besed je namenil še sobotnemu prvenstvenemu obračunu proti istemu nasprotniku in debitantu, 17-letnemu napadalcu Alenu Ožboltu. 31-letni strateg pa se ozrl tudi nekoliko dlje v prihodnost…


Sobotna prvenstvena tekma med Domžalami in Olimpijo bo imela tudi dobrodelno noto. V sklopu akcije ''Domžalski klubi za stolpnico'' bo Nogometni klub Domžale celoten izkupiček prodanih vstopnic namenil stanovalcem nesrečne stolpnice v Domžalah, ki jo je skoraj v popolnosti uničil nedavni požar. Za isto potezo so se odločili tudi pri Košarkarskemu klubu Helios, ki ga v soboto ob 19:30 v Hali Komunalnega centra čaka tekma z Elektro iz Šoštanja. Lepo je biti dobrodelen!

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO