Domžalski klubi za stolpnico!

Nogometni klub Domžale, Košarkarski klub Helios Domžale in Študentski klub Domžale so pobudniki dobrodelne akcije ''Domžalski klubi za stolpnico''. Oba najboljša športna kolektiva se bosta v soboto odpovedala izkupičku prodanih vstopnic za tekmi Domžale – Olimpija Ljubljana ter Helios Domžale – Elektra Šoštanj in ga namenila stanovalcem stolpnice Matije Tomca.

Domžalski klubi za stolpnico

V soboto 26. oktobra je celotno Slovenijo, še posebej pa Domžale in okolico, pretresla vest, da je zagorelo na ostrešju večstanovanjske stolpnice na Ulici Matije Tomca v Domžalah. Požar je v popolnosti uničil devet stanovanj, preostala stanovanja v 12-nadstropni zgradbi pa je ob hitri in učinkoviti intervenciji gasilcev zalila voda. Zbrana sredstva v akciji ''Domžalski klubi za stolpnico'' bodo nakazana neposredno stanovalcem stolpnice Matije Tomca.


Vse Domžalčane, predvsem pa ljudi, ki jim je mar, vabimo, da z obiskom obeh športnih dogodkov izrazijo podporo, tako finančno kot tudi moralno, prizadetim stanovalcem omenjene stolpnice. Nogometna tekma med Domžalami in ljubljansko Olimpijo se bo na osrednjem domžalskem stadionu v Športnem parku začela v soboto, 9. novembra ob 17:30. Košarkarski obračun med Heliosom in Elektro iz Šoštanja pa v Hali Komunalnega centra dve uri pozneje. Dobrodelni akciji sta se pridružila tudi Srednja šola Domžale in Ženski košarkarski klub Domžale.

NK Domžale

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO