NKD TV: Štiri točke proti Kopru

Mladinci in kadeti Nogometnega kluba Domžale nadaljujejo z odličnimi igrami. V 12. kolu državnega prvenstva so bili blizu polnega izkupička, a so se morali na koncu zadovoljiti s štirimi osvojenimi točkami. Na skupni lestvici zasedajo četrto mesto, kjer imajo s tremi odigranimi tekmami manj devet točk zaostanka za vodilnim Aluminijem.

Domžale U19

Selekcija do 19 let je minuto do konca rednega dela tekme z golom Domna Peleja izenačila na 1:1, a je imela v sodnikovem dodatku še kopico priložnosti, ki so ostale neizkoriščene. Varovanci Darka Birjukova na lestvici zasedajo sedmo mesto, vendar so od vodilne HiT Gorice, ki beži za sedem točk, odigrali kar dve tekmi manj. Prvo bodo nadoknadili že v sredo, ko se bodo v Celju pomerili s Šampionom.


V dvoboju kadetskih ekip Domžal in Kopra dvomov o končnem zmagovalcu ni bilo. Domači so povedli v 33. minuti, ko je v polno zadel Jan Mlakar. Isti igralec je bil uspešen tudi v 56. minuti, ko je dosegel že svoj 12. gol v sezoni, s čimer je utrdil mesto na vrhu lestvice strelcev. Končni izid 3:0 je le tri minute pozneje postavil Luka Šušnjara. Varovanci Dejana Dončića na lestvici, s tekmo manj, zasedajo tretjo mesto, pet točk za vodilnima ekipama ljubljanske Olimpije in Aluminija. Tudi selekcija do 17 let bo dejavna med tednom, saj jih v sredo čaka prva tekma v Mednarodni ligi. V Športnem parku bo gostovala avstrijska ekipa Kapfenberger SV.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO