NKD TV: Pokal nam veliko pomeni

Uroš Korun je član Nogometnega kluba Domžale že tretjo sezono. Nekdanji igralec Celja in velenjskega Rudarja je ob Kamniško Bistrico prišel kot zvezni igralec, zadnjo sezono in pol pa več kot uspešno zaseda mesto centralnega branilca. Pod vodstvom Luke Elsnerja tvori branilski dvojec s kapetanom Darkom Zecom, na zadnji tekmi v Zavrču pa je bil zelo aktiven tudi v napadu. V 8. minuti je dosegel gol za izenačenje na 1:1, v 56. minuti pa je stresel še prečko.

Uroš Korun

Za 26-letnega nogometaša iz Vranskega je bila petkova tekma 151. v najmočnejši slovenski ligi. Od tega jih je 47 odigral v dresu Domžal, v katerem je dosegel tudi dva od 15 golov. Za Dragom Gabrićem in Igorjem Banovićem tretji najstarejši član dvakratnih državnih prvakov do konca jesenskega dela prvenstva pričakuje dvig po lestvici navzgor. Z mislimi pa se je že preusmeril na sredino pokalno tekmo v ljubljanskih Stožicah, kjer se bo njegovi ekipi zoperstavila ljubljanska Olimpija. Ta bo po zadnjih dogodkih zagotovo neugoden nasprotnik, ki, tako kot Domžalčani, najlažjo pot do uvrstitve v evropska tekmovanja vidi prav v pokalnem tekmovanju.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO