NKD TV: V ospredju je ekipa

Napadalni del ekipe članskega moštva Nogometnega kluba Domžale je pod vodstvom novega strokovnega vodstva doživel popoln preporod. Včeraj smo vam predstavili zgodbo Joshue Parkerja, danes pa je na vrsti Slobodan Vuk, ki je na zadnji tekmi proti Krki dosegel gol in kar tri podaje. Letošnji strelski izkupiček v prvenstvu je povišal že na pet.

Slobodan Vuk

Pet zadetkov je bil tudi njegov končni izkupiček v lanski sezoni, ki jo je skupaj z Rudijem Požegom Vancašem in bratom Goranom končal na vrhu klubske lestvice strelcev. Zanimivo je, da je v letošnji sezoni za ta podvig potreboval vsega 13 kol in enajst odigranih tekem oziroma 835 minut. Skupaj s partnerjem v napadu, Joshuo Parkerjem, sta dosegla že 11 golov, kar je več kot polovica vseh zadetkov dvakratnih državnih prvakov v letošnji sezoni.

Slobodan Vuk

24-letni Kamničan je prepričan, da domžalsko moštvo sodi v boj za sam vrh prvenstvene lestvice in da zadnje predstave odražajo kvaliteto igralskega kadra dvakratnih državnih prvakov. Kljub odličnemu nizu, Domžalčani so na zadnjih štirih tekmah osvojili kar 10 točk, je mlajši od bratov Vuk prepričan, da bo reprezentančni odmor ekipi koristil.


Člansko moštvo bo med reprezentančnim odmorom odigralo kar tri prijateljske tekme. Prvo že danes ob 17:30, ko bodo Domžalčani gostovali pri sosednjem Dobu. Naslednji prijateljski obračun jih čaka že jutri, ko bo ob 18:15 na glavnem stadionu v Športnem parku gostovala ekipa Radomelj. V torek, 15. oktobra pa se bo moštvo Luke Elsnerja odpravili v avstrijski Gradec, kjer se bo ob 16:30 pomerilo s Sturmom, ki ga s klopi vodi slovenski trener Darko Milanič.

Tekst: Grega Krmavnar
Slike: Lado Vavpetič
Video: sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO