NKD TV: Vsi se borimo za mesto v prvi ekipi

Trener članskega moštva Nogometnega kluba Domžale Luka Elsner ima na voljo izjemno širok kader. Na prijateljski tekmi proti italijanskemu Udineseju je preizkusil kar 24 igralcev, ki so poizkušali na najboljši možni način opozoriti nase. 31-letni strateg, ki v nasprotju z njegovim predhodnikom ni pristaš neprestanega spreminjanja udarne enajsterice, ima pred vsako preizkušnjo izjemno težko delo, koga uvrstiti med osemnajsterico igralcev za tekmo. Kljub vsemu pa so to sladke skrbi strokovnega vodstva dvakratnih državnih prvakov.

Goran Vuk

Med tistimi, ki se krčevito borijo za preboj v udarno enajsterico je tudi Goran Vuk. 26-letni napadalec je v letošnji sezoni zaigral na desetih tekmah, od tega jih je pet začel v udarni enajsterici. Hitronogi Kamničan se zaradi tega ne jezi, saj se zaveda, da močna konkurenca prinaša napredek in je pomembna za razvoj vsakega posameznika.


Domžalčani se bodo pred reprezentančnim odmorom pomerili še z novomeško Krko. Tekma bo v Športnem parku Domžale v soboto, 5. oktobra ob 19:00 in bo imela dobrodelno noto. Več pa v spodnjem napovedniku:


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO