Skupaj pomagajmo Urbanu!

Nogometni klub Domžale, Košarkarski klub Helios in Srednja šola Domžale so se priključili dobrodelni akciji Skupaj pomagajmo Urbanu. "Kakor sta za zmago na igrišču pomembna sodelovanje in timski duh, je v življenju za uspehe ključno to, da se ob pomembnih trenutkih lahko zedinimo in stopimo skupaj."

Skupaj pomagajmo Urbanu

Urban Gorjanc je 19 let star fant. Od četrtega leta dalje je igral nogomet, potem je zaradi svoje višine (danes ima zavidljivih 213 cm) presedlal na košarko. Zadnja leta je igral za KK Helios Domžale, bil je perspektiven košarkar in posledično državni reprezentant mlajših selekcij. Obiskuje Srednjo šolo Domžale. Pred letom dni, ravno pred EP U-20 so ugotovili, da ima Marfanov sindrom, dedno bolezen vezivnega tkiva v telesu. Bolezen je pri njemu vplivala na aorto. Neobhodno potrebno operacijo srca je dočakal šele letos, zadnji teden v septembru, operirali so ga v Seulu. Ko se vrne v Domžale, sledi leto dni počitka, potem pa, tako upamo, povratek na parket. Urban ima neverjetno željo po nadaljevanju igranja košarke. Za sabo ima tudi žalostno družinsko zgodbo, ne more se vrniti niti k mami niti k očetu.

Na ZPM Ljubljana Moste-Polje je odprt TRR za pomoč Urbanu. NK Domžale in KK Helios Domžale bosta vsa sredstva od prodanih vstopnic za tekmi:

sobota, 05.10.2013 NK DOMŽALE - NK KRKA ob 19.00

sobota, 19.10.2013 KK HELIOS DOMŽALE - KK ROGAŠKA ob 19.00

nakazala v ta sklad. Urban sredstva potrebuje za življenje leto dni po operaciji, mesečno mu bo iz sklada nakazan del za kritje osnovnih življenjskih stroškov. Porabo bo nadzirala Košarkarska zveza Slovenije.

CENA VSTOPNICE za posamezno tekmo: odrasli 5 eur; dijaki, študentje, upokojenci 3 eur


Vstopnice za nogometno tekmo bodo od torka, 01.10. v prodaji:        
NK BAR; klubski prostori (pisarne) NK Domžale v dopoldanskem času;
Srednja šola Domžale (za učence SŠ Domžale); blagajna na stadionu NK Domžale dve uri pred tekmo     

Vstopnice za košarkarsko tekmo bodo od torka, 08.10. v prodaji:        
prodajna mesta Eventim; NK BAR;            
Srednja šola Domžale (za učence SŠ Domžale); blagajna dvorane KK Helios Domžale dve uri pred tekmo         

Naš cilj je prodati 1000 vstopnic za vsako tekmo. Če vas bo še enkrat več, toliko bolje!

ODZOVITE SE ISKRENEMU KLICU NA POMOČ TUDI VI! URBAN SE VAM ŽE VNAPREJ ZAHVALJUJE!

NK Domžale, KK Helios, SŠ Domžale

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO