FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Stane Oražem univ. dipl. ing., predsednik

Stane Oražem

Datum rojstva 01.06.1958
Družina: vezan, sin Matej, vnuk Tristan
Izobrazba: univerzitetni diplomirani inženir strojništva
Zaposlen: Količevo Karton d.o.o.
V NK Domžale od: 1997

Stane Oražem je diplomiral na Fakulteti za strojništvo v Ljubljani. Celotno poklicno kariero je opravil v Papirnici Količevo oz. sedaj Količevo Karton d.o.o. Od opravljenega pripravništva do vodje proizvodnje, direktorja TOZD-a (ko so le-ti obstajali), vodje vzdrževanja, razvoja itd. Trenutno opravlja delo vodje investicij. Celotna poklicna pot je tesno povezana s proizvodnjo kartona, vodenjem procesov in pripravo ter realizacijo večjih investicijskih projektov.

Že od srednješolskih in študentskih časov je dejaven tudi na t.i.družbeni sceni. Določen čas tudi družbeno politični, predvsem pa na društveni (planinci, smučarji, jadralci itd.) in seveda nogometni. Je tudi član Rotary kluba. Član in predsednik NK Domžale je od leta 1997.

"Poiskušam združevati visoko profesionalnost in amaterizem. Želim, da smo najboljši na vseh področjih, predvsem pa si prizadevam, da smo v klubu dobri ljudje in prijatelji."

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO