Akreditacije

Novinarji za delo na nogometnih tekmah članskega moštva Nogometnega kluba Domžale v domžalskem Športnem parku potrebujejo posebno akreditacijo, ki jim omogoča dostop do novinarske tribune na vzhodni strani stadiona in novinarskega središča na Kopališki 4, v katerem se odvijajo tudi vse novinarske konference. V sklopu Prve lige novinarske akreditacije za celotno sezono izdaja Nogometna zveza Slovenije na svojem spletnem mestu http://www.prvaliga.si/akreditacije.

Prošnje za posamezne tekme pošljite najmanj dva polna dneva pred tekmo na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Novinarska tribuna

Letne akreditacije ne veljajo za tekme v evropskih pokalih. Za tekme v omenjenem tekmovanju je potrebno prošnjo najmanj dva polna dneva pred tekmo oddati na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Ker je število novinarskih mest na novinarski tribuni omejeno, boste o odobritvi prošnje naknadno obveščeni. V primeru pozitivnega odgovora vas bo pred tekmo na akreditacijskem okenčku na južnem delu stadiona čakala posebna akreditacija NK Domžale, s katero boste imeli dostop do vseh potrebnih objektov za vaše delo.

Fotografi in televizijski snemalci se lahko v okolici igrišča gibljejo le s posebno akreditacijo in brezrokavnikom. Za tekme Prve lige akreditacije in brezrokavnike izdaja Nogometna zveza Slovenije. Prošnje lahko oddate na njihovem spletnem naslovu http://www.prvaliga.si/akreditacije. Prošnje za posamezne tekme Prve lige oziroma za preostala tekmovanja pa pošljite najmanj dva polna dneva pred tekmo na elektronski naslov nTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. O odobritvi prošnje boste naknadno obveščeni, pred tekmo pa boste prevzeli posebno akreditacijo in brezrokavnik NK Domžale, s katerima boste imeli dostop do vseh potrebnih objektov. Za televizijske snemalce so nad vzhodno tribuno postavljeni trije posebni televizijski stolpi, ki ponujajo najbolj primerno mesto za snemanje tekem.

Novinarska konferenca se po vsaki uradni tekmi začne največ 15 minut po zadnjem sodniškem žvižgu v novinarskem središču Nogometnega kluba Domžale, ki je v stavbi južno od stadiona (čez glavno cesto). Igralci so za izjave po vsaki tekmi na voljo v mešani coni, ki se nahaja pred novinarsko tribuno.

PR služba NK Domžale
E: nTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
M: +386 68 632 051

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO