Lastni mediji

NKDOMZALE.si spletna stran NK Domžale

Nogometni klub Domžale je oktobra 2012 svojim privržencem pripravil že četrto generacijo uradne spletne strani. Slednja ponuja modernejšo grafično podobo, razširjene vsebine, bogato zgodovino kluba, statistične podatke in kar je najpomembnejše ogromno foto ter video materiala. V preteklosti smo postali prvi slovenski nogometni klub, ki je svoje novice najprej objavil na lastnem spletnem mestu in to prakso zvesto nadaljujemo tudi danes. Z novo podobo spletne strani je zaživela tudi lastna televizija z nazivom NKD TV, ki skrbi za številne zanimive, predvsem pa ažurne video vsebine.

FACEBOOK profil NK Domžale

Nogometni klub Domžale je na socialnem omrežju Facebooku prisoten že od leta 2009. Število oboževalcev znaša že skoraj 20.000. Naši privrženci se redno vključujejo v debate in ''všečkajo'' bogate vsebine, ki jih na časovnici objavljamo večkrat dnevno. Omenjeni medij velja za enega najpomembnejših promocijskih kanalov našega kluba.

NKDFB

TWITTER profil NK Domžale

Nogometni klub Domžale je od leta 2011 prisoten tudi na socialnem omrežju Twitter, kjer so sledilci lahko še hitreje informirani o dogajanju v našem klubu. Poleg rednih vsebin v živo čivkamo tudi z vseh prvenstvenih tekem članskega moštva, tako da naši privrženci ne morejo izpustiti niti ene pomembnejše akcije našega kluba.

nkdtwitter


YOUTUBE profil NK Domžale

V letu 2012 se je Nogometni klub Domžale začel ukvarjati tudi z video produkcijo. Ta skrbi za vrsto zanimivih video posnetkov, od vrhuncev tekem članskega moštva, reportaž s tekem mlajših selekcij, številnih izjav članov kluba do poročil s priprav članskega in mladinskega moštva. Youtube profil je eden od sestavnih delov klubske televizije NKD TV.

ytnkd

INSTAGRAM profil NK Domžale

Izredno pomemben komunikacijskih kanal predstavlja tudi uradni instagram profil Nogometnega kluba Domžale, ki se lahko pohvali s skoraj 6.000 všečki. Na njem najdete številne zanimive utrinke s treningov in tekem članskega moštva ter ostalih klubskih dogodkov, ki potekajo tekom leta.

 InstagramNKD

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO