FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Življenje je zaman, če živiš ga le zase

November je v Nogometnem klubu Domžale mesec Anine zvezdice in navijači dvakratnih državnih prvakov so se v soboto na tekmi proti Celju znova izkazali z dobrodelnostjo. Skupaj z nogometaši in ostalimi delavci Nogometnega kluba Domžale ter Nogometnega kluba Celje, ki se je ob gostovanju v Športnem parku prav tako pridružil akciji, so zbrali ogromno količino hrane z daljšim rokom uporabe.

Darko Zec in Anina zvezdica

Med odmorom jim je v zahvalo zapela Brigita Šuler, ki je prvič na javnem dogodku predstavila pesem z naslovom ''Podaj mu svojo dlan,'' ki je posvečena prav poslanstvu Anine zvezdice.


Mesec november še ni končan in nogometaše Domžal čaka v sredo ob 18:00 še tekma z Mariborom. Preložen derbi 15. kola Prve lige NZS bo, tako kot obračuna z Gorico in Celjem, v znamenju dobrodelnosti. Za sedež na stadionu prinesite najmanj dva izdelka hrane z daljšim rokom uporabe in s toplino v srcu navijajte za svoje moštvo. Skupaj pomagamo socialno ogroženim družinam!

 Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB