FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Življenje je zaman, če živiš ga le zase

November je v Nogometnem klubu Domžale mesec Anine zvezdice in navijači dvakratnih državnih prvakov so se v soboto na tekmi proti Celju znova izkazali z dobrodelnostjo. Skupaj z nogometaši in ostalimi delavci Nogometnega kluba Domžale ter Nogometnega kluba Celje, ki se je ob gostovanju v Športnem parku prav tako pridružil akciji, so zbrali ogromno količino hrane z daljšim rokom uporabe.

Darko Zec in Anina zvezdica

Med odmorom jim je v zahvalo zapela Brigita Šuler, ki je prvič na javnem dogodku predstavila pesem z naslovom ''Podaj mu svojo dlan,'' ki je posvečena prav poslanstvu Anine zvezdice.


Mesec november še ni končan in nogometaše Domžal čaka v sredo ob 18:00 še tekma z Mariborom. Preložen derbi 15. kola Prve lige NZS bo, tako kot obračuna z Gorico in Celjem, v znamenju dobrodelnosti. Za sedež na stadionu prinesite najmanj dva izdelka hrane z daljšim rokom uporabe in s toplino v srcu navijajte za svoje moštvo. Skupaj pomagamo socialno ogroženim družinam!

 Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO