FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Napaka

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2006-2007/Ostalo/Obisk_Anze/Galerija is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Obisk strastnega navijača Domžal

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2006-2007/Ostalo/Obisk_Anze/Galerija is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

V nogometnem klubu Domžale so v Nedeljskem Dnevniku prebrali zgodbo o 13-letnem Anžetu, ki boleha za mišično distrofijo. Anže je pravi ljubitelj športa in med drugim redno spremlja tudi tekme domžalskih nogometašev, zato so se v klubu odločili, da strastnemu navijaču podarijo nogometni dres s podpisi vseh igralcev.

Luka Elsner, Anže Presek, Nenad ProtegaAnžeta sta z obiskom v Gorici pri Moravčah razveselila športni direktor Nenad Protega in igralec Luka Elsner. Ves čas so se zbrani pogovarjali o športu in predvsem o nogometu. Anže se je izkazal kot odličen poznavalec športa in je s svojim znanjem ter iznajdljivostjo presenetil tudi poveljnika domžalske obrambe.

Medtem ko je Anže zbranim kazal, kako vadi hojo s, kot ji sam pravi, hodalico mu je Luka dejal: ''Odlično ti gre. Z vsakim treningom bo bolje. Tudi jaz na začetku nisem mogel teči vseh 90. minut, vendar mi je s treningi sedaj to uspelo.'' Navihani Anže mu je hitro odvrnil: ''Saj itak na tekmi nihče ne teče vseh 90. minut'' in Luka je presenečen ostal brez besed.

Anžetu je poleg Domžal najbolj pri srcu španska Barcelona in je bil ob izpadu Kataloncev iz Lige prvakov zelo razočaran. Med domžalskimi igralci mu je najbolj všeč Zlatan Ljubijankič in prav on bo, po mnenju Anžeta, eden od strelcev na naslednji tekmi Domžal proti Mariboru. Anže je prepričan, da bodo Domžalčani zmagali z rezultatom dve proti nič.

Luka je 13-letniku nemudoma segel v roko, Nenad Protega pa je obljubil naslednje: ''Če bo v nedeljo končni izid 2:0, ti takoj v ponedeljek prinesem žogo s podpisi vseh igralcev. In to eno od žog s katero bodo v nedeljo igrali.'' Anže se je le nasmejal v prepričanju, da bosta naslednji teden z očetom igrala nogomet z novo žogo. Rezultat je napovedala tudi Anžetova mami: ''Mislim, da bo 3:1,'' a je Anže nemudoma pripomnil: ''A misliš, da bodo dobili gol. To se pa ne bo zgodilo.''

Anže je še pokazal, kako igra nogomet in košarko. Priznal je, da se pod koši bolje znajde. Po dobri uri prijetnega druženja so se Anže, Nenad in Luka poslovili v želji, da se v ponedeljek ponovno vidijo.
{gallery}2006-2007/Ostalo/Obisk_Anze/Galerija{/gallery}
Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Vido Repanšek

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO